Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 12 stones Songtekst: soulfire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 12 stones - soulfire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soulfire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 12 stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 12 stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soulfire .

Origineel

Every morning as I wake to another day. I bow my head hit my knees and I begin to pray. I search for answers that I wonder if I'll ever find. Running circles in the mazes deep inside my mind. You always take me to a higher level. Show something that's deep inside. You show me things I never knew. You push me you pull me. You set my soul on fire. You take me so much higher. Higher again. Thank you for it all. Everyday living this life not knowing what it means. Consolation from above fulfilling all my dreams. And as I look across the crowd in their eyes I see. All their troubles and their pain staring back at me. You always take me to a higher level. You show me something that's deep inside. You show me things I never knew. You push me you pull me. You always give the best for me. Lift your hands high right where I can see. You always give the best for me. Lift your hands high right where I can see

 

Vertaling

Elke morgen als ik wakker word voor een nieuwe dag. buig ik mijn hoofd op mijn knieën en begin ik te bidden. Ik zoek naar antwoorden waarvan ik me afvraag of ik ze ooit zal vinden. Ik loop rondjes in de doolhoven diep in mijn geest. Je brengt me altijd naar een hoger niveau. Laat me iets zien dat diep van binnen zit. Je laat me dingen zien die ik nooit wist. Je duwt me, je trekt me. Je zet mijn ziel in vuur en vlam. Je brengt me zo veel hoger. Weer hoger. Dank u voor dit alles. Elke dag dit leven leiden niet wetend wat het betekent. Troost van boven, al mijn dromen vervullend. En als ik over de menigte kijk, zie ik in hun ogen. Al hun problemen en hun pijn die naar me terug staren. U brengt me altijd naar een hoger niveau. Je laat me iets zien dat diep van binnen zit. Je laat me dingen zien die ik nooit wist. Je duwt me, je trekt me. Je geeft altijd het beste voor mij. Hef je handen hoog waar ik ze kan zien. Je geeft altijd het beste voor me. Hef je handen hoog, waar ik ze kan zien.