Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 13 engines Songtekst: unconscience

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 13 engines - unconscience ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unconscience? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 13 engines! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 13 engines en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unconscience .

Origineel

Sometimes I'm dirty, sometimes I'm clean Sometime I talk in circles so I don't know what I mean Although I am uncertain, one thing seems clear I don't know very much, but I'm still glad to be here Because I've got a conscience and he's got the same name When it goes badly he gets the blame When it goes good I get the acclaim When I get hit he feels the pain Weren't you before me or were in the past You'll have to excuse me, I didn't think that this was going to last Well, I heard the road that spirals down Has been paved with the best intentions that can be found I've got a conscience and he's got a name When it goes badly he gets the blame When it goes good I get the acclaim When I get hit he feels the pain

 

Vertaling

Soms ben ik vies, soms ben ik schoon Soms praat ik in cirkels, zodat ik niet weet wat ik bedoel Hoewel ik onzeker ben, lijkt één ding duidelijk Ik weet niet veel, maar ik ben toch blij dat ik hier ben Want ik heb een geweten en hij heeft dezelfde naam Als het slecht gaat krijgt hij de schuld Als het goed gaat krijg ik de bijval Als ik geraakt word, voelt hij de pijn Was jij niet voor mij of was je in het verleden Je moet me excuseren, ik had niet gedacht dat dit zou blijven duren Nou, ik hoorde dat de weg die naar beneden spiraliseert geplaveid is met de beste bedoelingen die er te vinden zijn Ik heb een geweten en hij heeft een naam Als het slecht gaat krijgt hij de schuld Als het goed gaat krijg ik de bijval Als ik geraakt word, voelt hij de pijn