Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: beijo sideral

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - beijo sideral ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beijo sideral? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beijo sideral .

Origineel

Oh meu novo amor. Volto a te encontrar. Você continua a me acontecer. Sou o seu anel. Cintilando ao sol. Onde eu te encontro a me procurar. Na hora mais linda desse beijo sideral. Uma sensação de flutuar. Cada vez mais leve coração celestial. Vejo meu desejo pelo ar. Volto a te encontrar. Livre dessa vez. Você continua a me acontecer. Sou o seu anel. Cintilando ao sol. Onde eu te encontro a me procurar. Deixe o seu amor acontecer em meu olhar. Todo sonho é novo como o sol. Na hora mais linda desse beijo sideral. Uma sensação de flutuar

 

Vertaling

Oh mijn nieuwe liefde. Ik vind je wel weer. Je blijft me overkomen. Ik ben je ring Glimmend in de zon. Waar ik je vind op zoek naar mij In het mooiste uur van deze siderische kus. Een gevoel van zweven Steeds lichter en lichter hemels hart. Ik zie mijn verlangen door de lucht. Ik vind je wel weer. Vrij deze keer. Je blijft me overkomen Ik ben je ring Fonkelend in de zon Waar ik je vind op zoek naar mij. Laat je liefde gebeuren in mijn ogen. Elke droom is nieuw als de zon In het mooiste uur van deze siderische kus. Een gevoel van zweven