Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: carngador de mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - carngador de mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van carngador de mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals carngador de mim .

Origineel

Sérgio Magrão / Sá Por tanto amor, por tanta emoção A vida me fez assim Doce ou atroz, manso ou feroz Eu, caçador de mim Preso a canções Entregue a paixões que nunca Tiveram fim Vou me encontrar longe do meu lugar Eu, caçador de mim Nada a temer Senão o correr da luta Nada a fazer Senão esquecer o medo Abrir o peito à força Numa procura Fugir às armadilhas da meta escura Longe se vai sonhando demais Mas onde se chega assim Vou descobrir o que me faz sentir Eu, caçador de mim

 

Vertaling

Sérgio Magrão / Sá Voor zo veel liefde, voor zo veel emotie Het leven heeft me zo gemaakt Lief of afschuwelijk, zachtmoedig of woest Ik, de jager van mij Gevangen in liedjes Geleverd aan passies die nooit Beëindigd Ik zal mezelf ver van mijn plaats vinden Ik, de jager van mij Niets te vrezen Maar de haast van het gevecht Niets te doen Maar vergeet de angst Abrir o peito à força In een zoektocht Fugir à s armadilhas da meta escura Ver weg droom je te veel Maar waar kom je Ik ga uitzoeken wat me laat voelen Ik, de jager van mij