Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: dona de mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - dona de mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dona de mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dona de mim .

Origineel

DONA DE MIM. (14 Bis). Mãe do céu roda gigante. Carrossel de prata. noiva deslumbrada. Enfermeira freira santa. Mariposa branca e dona de mim. Selo de nossa senhora. Perdi meu cabelo num espelho assim. Clara cara rara dona de mim. Lona do circo celeste. Lírio das campinas meu queijo de minas. Noite iluminada. olhar de querubim. Primeira namorada. sol de cetim. Farol da madrugada. Dona de mim. E eu não vejo mais nada. Dona de mim. Fantasia encantada. Dona de mim

 

Vertaling

DONA DE MIM. (14 Bis). Moeder van de hemel reuzenrad. Carrousel van zilver. Verblinde bruid. Verpleegster heilige non. Witte mot en meesteres van mij. Zegel van onze dame. Ik verloor mijn haar in een spiegel als deze Clara zeldzaam gezicht meesteres van mij Canvas van het hemelse circus Lelietjes van de weiden, mijn kaas uit de mijnen Verlichte nacht. Kijk van de cherubijnen. Eerste vriendin, satijnen zon Vuurtoren van de dageraad. Meesteres van mij. En ik zie niets anders. Meesteres van mij. Betoverde fantasie. Dona de mim