Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: não tá com essa bola

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - não tá com essa bola ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não tá com essa bola? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não tá com essa bola .

Origineel

Você não tá com essa bola. Não tá com coisa nenhuma. Fique sabendo meu bem. Não vou gastar minha bala. Mais aturando essa mala. Fique sabendo meu bem. Eu só tô esperando. O verão chegar. Eu só estou me guardando. Pra quando o sol realmente pintar. Então você vai ver. O que você perdeu. Numa new-romântica. Eu vou entrar

 

Vertaling

Je hebt die bal niet. Je hebt niets. Ik zal het je laten weten. Ik verspil mijn kogel niet. Ik hou het uit met deze zaak. Ik zeg het je, man. Ik wacht gewoon. De zomer komt eraan. Ik red mezelf wel. Want als de zon echt schijnt Dan zul je zien Wat je gemist hebt In een nieuw-romantische Ik ga naar binnen