Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: nave de prata

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - nave de prata ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nave de prata? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nave de prata .

Origineel

ENTRA DIA E SAI NOITE. SÓ PROCURANDO ALGUÉM POR AÍ. A ESTRANHA SAUDADE. SAUDADE TAMANHA. DE ALGUÉM QUE EU JÁ VI. EU ME LEMBRO DOS OLHOS. DUAS ESFERAS DE SOL E LUAR. DUAS NAVES DE PRATA. PERDENDO O CONTATO. SUMINDO NO AR. ESSA COISA ME SEGUE. EU CORRO NA LÂMINA DESSA AFLIÇÃO. ACABADO ESSE SHOW. VIRO O MUNDO AO AVESSO. ELA PODE ESTAR PERTO. ENTRE O DIA E A NOITE. TUDO ACONTECE NO MEU CORAÇÃO. OUTRA LOUCA CIDADE. A MESMA VONTADE DE REVELAÇÃO. EU ME LEMBRO DOS OLHOS. DUAS ESFERAS DE SOL E LUAR. DUAS NAVES DE PRATA. PERDENDO O CONTATO. SUMINDO NO AR. TENHO O MEU CORAÇÃO. PREPARADO PRA FLUTUAR. E SEU NOME CHAMANDO NOS PINGOS DA CHUVA, OH!. EU ME LEMBRO DOS OLHOS. DUAS ESFERAS DE SOL E LUAR. DUAS NAVES DE PRATA. PERDENDO O CONTATO. SUMINDO NO AR. ESSA COISA ME SEGUE. EU CORRO NA LÂMINA DESSA AFLIÇÃO. ACABADO ESSE SHOW. VIRO O MUNDO AO AVESSO. ELA PODE ESTAR PERTO. ENTRE O DIA E A NOITE. É QUE TUDO ACONTECE NO MEU CORAÇÃO. OUTRA LOUCA CIDADE. A MESMA VONTADE E UMA NOVA EMOÇÃO. TENHO MEU CORAÇÃO. PREPARADO PRA FLUTUAR. E SEU NOME CHAMANDO NOS PINGOS DA CHUVA. ESSA COISA ME SEGUE CHAMADA LEMBRANÇA. E SEU NOME CHAMANDO NOS PINGOS DA CHUVA, NÃO. . Enviado por Benedito César

 

Vertaling

HET IS DAG IN, NACHT UIT. GEWOON OP ZOEK NAAR IEMAND DIE ER IS. HET VREEMDE VERLANGEN. ZO EEN VERLANGING VOOR IEMAND DIE IK AL GEZIEN HEB. IK HERINNER ME DE OGEN. TWEE SFEREN VAN ZON EN MAANLICHT. TWEE SCHEPEN MET ZILVER. VERLOREN CONTACT VERDWIJNEND IN HET NIETS. DIT DING VOLGT ME. IK LOOP OP HET LEMMET VAN DEZE AANDOENING. IK BEN KLAAR MET DEZE SHOW. IK ZET DE WERELD OP ZIJN KOP. HET ZOU DICHTBIJ KUNNEN ZIJN. TUSSEN DAG EN NACHT. HET GEBEURT ALLEMAAL IN MIJN HART. NOG EEN GEKKE STAD. DEZELFDE WIL VAN OPENBARING. IK HERINNER ME DE OGEN. TWEE SFEREN VAN ZON EN MAANLICHT. TWEE ZILVEREN SCHEPEN. CONTACT TE VERLIEZEN. IN DE LUCHT. IK HEB MIJN HART. KLAAR OM TE DRIJVEN. EN JOUW NAAM ROEPEND IN DE REGENDRUPPELS, OH!. IK HERINNER ME DE OGEN. TWEE SFEREN VAN ZON EN MAANLICHT. TWEE SCHEPEN MET ZILVER. CONTACT TE VERLIEZEN. VERDWIJNEND IN HET NIETS. DIT DING VOLGT ME. IK LOOP OP HET LEMMET VAN DEZE AANDOENING. IK BEN KLAAR MET DEZE SHOW. IK ZET DE WERELD OP ZIJN KOP. HET ZOU DICHTBIJ KUNNEN ZIJN. TUSSEN DAG EN NACHT. HET GEBEURT ALLEMAAL IN MIJN HART. NOG EEN GEKKE STAD. DEZELFDE WIL EN EEN NIEUWE EMOTIE. IK HEB MIJN HART. GEREED OM TE VLUCHTEN EN JE NAAM ROEPEN IN DE REGENDRUPPELS. DIT DING VOLGT MIJ GENAAMD GEHEUGEN. EN JE NAAM ROEPEN IN DE REGENDRUPPELS, NEE. . . Verzonden door Benedito César