Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: o vento, a chuva, o teu olhar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - o vento, a chuva, o teu olhar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o vento, a chuva, o teu olhar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o vento, a chuva, o teu olhar .

Origineel

Vento, a chuva, o teu olhar. O frio, o medo de não te ver mais. Quando a tarde me encontra triste. Nem sei de um lugar pra ir. Um silêncio azul me envolve. Num desejo de te encontrar. Voltando no tempo pra te esperar. Num dia perdido em algum lugar. Sempre lembro te ver chegando. Com jeito de quem se vai. Se entregando no fim da noite. Até não poder mais. E quando eu chorar. Quando eu sorrir quando eu pedir. Não vá embora não, não, oh, oh.... A noite, o sonho, o sol da manhã. Segredos do dia que sempre. Vai voltar

 

Vertaling

Wind, de regen, jouw blik. De kou, de angst om je niet meer te zien. Als de middag me verdrietig maakt. Ik weet niet eens waar ik heen moet. Een blauwe stilte omhult me. In een verlangen om jou te vinden. Teruggaan in de tijd om op je te wachten. In een verloren dag ergens. Ik herinner me altijd dat ik je zag komen. Met de manier van iemand die weggaat. Overgave aan het eind van de nacht. Totdat je niet meer kan. En als ik huil. Als ik lach als ik het vraag. Ga niet weg nee, nee, oh, oh .... De nacht, de droom, de ochtendzon. Geheimen van de dag die altijd Ik kom terug.