Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: quando é fácil se dizer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - quando é fácil se dizer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quando é fácil se dizer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quando é fácil se dizer .

Origineel

A gente vive aqui na santa paz. Cada vez mais você me faz feliz. Todo dia nasce flor. No nosso paraíso de amor. Tudo é possível de acontecer. Quando é fácil se dizer te amo. Vendo as estrelas que não existem mais. Paro pra pensar em tudo que já passou no mundo. Mas se a gente acreditar. Que o nosso brilho não se apagará. Os sonhos podem se realizar. Quando é fácil se dizer te amo. E vamos nós viver na santa paz. Briga nunca mais, amor e amor, amiga, amigo. Dentro do meu coração. Sei que não me engano e te digo. É impossível um amor morrer. Quando é fácil se dizer te amo

 

Vertaling

We leven hier in heilige vrede. Meer en meer maak je me gelukkig. Elke dag wordt er een bloem geboren. In ons paradijs van de liefde. Alles is mogelijk om te gebeuren. Als het makkelijk is om te zeggen dat ik van je hou. De sterren zien die niet meer bestaan. Ik sta stil bij alles wat er in de wereld is gebeurd. Maar als we geloven Dat onze glans niet zal vervagen. Dromen kunnen uitkomen. Als het makkelijk is om te zeggen dat ik van je hou. En laten we in heilige vrede leven. Geen ruzie meer, liefde en liefde, vriend, vriend. In mijn hart Ik weet dat ik niet verkeerd ben en ik zeg je Het is onmogelijk voor een liefde om te sterven Als het makkelijk is om te zeggen dat ik van je hou