Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: razoes do coracao

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - razoes do coracao ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van razoes do coracao? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals razoes do coracao .

Origineel

Flvio Venturini / Luiz Carlos S Que ser de nossas vidas Eu no sei te dizer S sei que quero te ter comigo Enquanto acontecer Esse fogo em nossos olhos Que no quer se apagar Durante a noite ou em pleno dia Teimando em queimar Dizem que o tempo Sempre nos diz quem tem razo Agora tempo para as razes do corao Que so muito mais Que no podem mais Esperar o pensamento Ditador comandar Se for prudente No da gente Que vive de amar Que ser de nossas vidas Eu no sei te dizer S sei que juntos seremos tudo Contra o que de mau vier

 

Vertaling

Flvio Venturini / Luiz Carlos S Wat zal er van ons leven worden Ik kan je niet vertellen Ik weet dat ik je bij me wil hebben Als het maar gebeurt Dit vuur in onze ogen Ik wil dat je bij me terugkomt Tijdens de nacht of op klaarlichte dag En ik ben zo trots op je Ze zeggen dat de tijd ons zal leren Je moet van me houden, hou van me, hou van me Nu tijd voor de wortels van het hart die zoveel meer zijn Dat kan niet langer wachten. Ik ga van je houden. Je moet van me houden Als het verstandig is In de wereld Die leven voor de liefde Ik wil bij jou zijn. Ik kan je niet vertellen Ik weet dat we samen alles zullen zijn Ik wil bij jou zijn.