Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: romance de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - romance de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van romance de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals romance de amor .

Origineel

Na semana que foi. Eu te vi mais de uma vez. Nesse bar. A me falar da paixão. Que te envolve sempre mais. Ao me ver. Volte pra casa mais cedo. Faça o mais fácil sem medo. Todo dia eu te espero. Contemplando a cidade. No jardim dos prazeres. Onde o sonho é verdade. Mesmo tendo saudade. Meu amor. Seguirei te lembrando. Num romance de amor. Meu romance de amor. Eu te vejo melhor. Desse jeito que é só seu. Sem igual. A te enfeitar de manhã,. Com estrelas no chapéu. A brilhar

 

Vertaling

De week was het. Ik heb je meer dan eens gezien. In die bar. Praten met mij over de passie. Dat betrekt je er meer en meer bij. Mij zien. Kom vroeg naar huis. Doe het makkelijke zonder angst. Elke dag wacht ik op jou. De stad in ogenschouw nemend. In de tuin der lusten. Waar de droom waar is. Ook al mis ik je. Mijn liefste. Ik zal aan je blijven denken. In een liefdesrelatie. Mijn liefdesaffaire. Ik zie je beter. Op die manier is dat van jou alleen. Zonder gelijke. Je sieren in de ochtend. Met sterren in je hoed Shining