Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: sonhando o futuro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - sonhando o futuro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sonhando o futuro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sonhando o futuro .

Origineel

Eu vim pelo som, eu vim pelo ar. E mergulhei até encontrar você. Sonhando o futuro. Eu vim pra te ver, pra te acompanhar. Mudar a direção do nosso amor. E acender tudo. Podemos misturar sons, fazendo as canções. Eu nunca imaginei a gente assim, tanto amor. Amor para sempre, amar é o que vale. Só não quero mais duvidar de nós. Nem viver só. Você tem o dom de me transportar. Me leva pra bem longe, amor. Me faz qualquer absurdo. Da vida real nem quero saber mais. Eu mergulhei no fundo com você. Dei voltas no mundo. Agora vamos nós dois. Ou multiplicar três. Eu nunca imaginei a gente assim, tanto amor. Amor para sempre, amar é o que vale. Só não podemos duvidar de nós. Nem vivermos sós. A nossa estrela vai brilhar. Na correnteza te encontrar. E navegar na imensidão. Me leva pra onde você for. Faça de mim um sonhador. E estaremos sempre juntos. No som, minha estrela guia. No céu, nosso dia-a-dia. O amor acendendo tudo. Canção pra trazer você pra perto de mim

 

Vertaling

Ik kwam voor het geluid, ik kwam voor de lucht. En ik dook tot ik jou vond. Dromen van de toekomst. Ik kwam om je te zien, om je te vergezellen. Om de richting van onze liefde te veranderen En steek het allemaal aan. We kunnen geluiden mixen, liedjes maken. Ik had ons nooit zo voorgesteld, zoveel liefde. Liefde voor altijd, liefde is wat telt. Ik wil gewoon niet meer aan ons twijfelen. En leef ook niet alleen. Je hebt de gave om me te vervoeren. Je brengt me ver weg, liefje. Je laat me alles doen wat absurd is. Ik wil niet eens meer van het echte leven weten. Ik ben tot de bodem gezonken met jou. Ik heb de wereld op zijn kop gezet. Nu is het jij en ik. Of vermenigvuldig drie. Ik had ons nooit zo voorgesteld, zoveel liefde. Liefde voor altijd, liefde is wat telt. We mogen niet aan onszelf twijfelen. En leef ook niet alleen. Onze ster zal schijnen. In de stroom zal ik je vinden. En navigeer door de onmetelijkheid. Neem me overal mee naartoe. Maak van mij een dromer. En we zullen altijd samen zijn. In het geluid, mijn leidende ster. In de lucht, ons dagelijks leven. Liefde doet alles ontbranden. Lied om je dicht bij me te brengen