Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: três ranchos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - três ranchos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van três ranchos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals três ranchos .

Origineel

Nos meus olhos tanta coisa. Pressentida de você. Abro a janela inda que tarde. Vejo a cidade. Meu olhar sempre na estação. Na partida do trem. Se esconde no abandono das aldeias. Minha voz fora do tempo. Conta estórias vindas da selva. Despertando outra cor no céu. Do luar do sertão. Não, não há por detrás dessas serras, nasce. Qual chuva de prata. Clareando no chão. Despertando o dia em seu berço. Abro a janela, inda que tarde. Vejo a cidade. Meu olhar sente o nosso adeus. Na partida do trem. Ouço no caminho dos trilhos bate. Aquele refrão que não esconde você. Do abandono das aldeias. Minha voz fora do tempo. Conta estórias vindas da selva. Despertando outra cor no céu. Do luar do sertão

 

Vertaling

In mijn ogen zo veel. Ik voel je. Ik doe het raam open, ook al is het laat. Ik zie de stad. Mijn blik altijd op het station gericht. Bij het vertrek van de trein. Verstopt in de verlatenheid van de dorpen. Mijn stem is buiten de tijd. Vertelt verhalen uit de jungle. Het ontwaken van een andere kleur in de lucht Van het maanlicht van de sertão. Nee, er is niet achter die sierra's, het stijgt. Als zilveren regen Helderheid op de grond. De dag ontwakend in zijn wieg. Ik doe het raam open, hoewel het al laat is. Ik zie de stad. Mijn blik voelt ons afscheid. Bij het vertrek van de trein. Ik hoor de manier waarop de rails slaan. Dat refrein dat je niet verbergt. Van het verlaten van de dorpen. Mijn stem buiten de tijd. Vertelt verhalen uit de jungle Het ontwaken van een andere kleur in de lucht Vanuit het maanlicht van de achterlanden