Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 14 bis Songtekst: tudo céu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 14 bis - tudo céu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tudo céu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 14 bis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 14 bis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tudo céu .

Origineel

Tudo em você é céu, brilho vontade e paixão. Um dia que não nasceu, a hora da solidão. Não poderão parar a forca que te conduz. Basta uma nota da sua voz e tudo fica em paz. Basta uma nota da sua voz pra se acender a luz. Tudo em você é céu, corpo alma e coracão. Atriz de um só papel, estrela na escuridão. Pra iluminar o que é meu, pra compor a cancão. Basta te olhar de relance para esquecer a dor. Imaginar o romance, reinventar o amor. Tudo em você é céu, brilho vontade e paixão. Basta um olhar de relance pra tudo ter valor.

 

Vertaling

Alles aan jou is hemels, helderheid wil en passie. Een dag die niet geboren is, het uur van de eenzaamheid. Ze zullen niet in staat zijn om de galg te stoppen die je drijft. Gewoon een noot van je stem en alles is in vrede. Een noot van je stem is genoeg om het licht aan te doen. Alles in jou is de hemel, lichaam, ziel en hart. Actrice in een enkele rol, ster in de duisternis. Om te verlichten wat van mij is, om het lied te componeren. Ik hoef maar een glimp van je op te vangen om de pijn te vergeten. Romantiek verbeelden, liefde opnieuw uitvinden. Alles in jou is lucht, glans, wil en passie. Een blik is genoeg om alles waarde te geven.