Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 16 horsepower Songtekst: bad moon rising

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 16 horsepower - bad moon rising ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad moon rising? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 16 horsepower! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 16 horsepower en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad moon rising .

Origineel

I see a bad moon rising I see trouble on the way I see earthquakes and lightning I see bad times today Chorus: Don't go 'round tonight Well it's bound to take your life There's a bad moon on the rise I hear hurricanes a blowin' I know the end isin' soon I feel rivers overflowin' I hear the voice of rage and ruin Hope you've got your things together Hope you are quite prepared to die Looks like we're in for nasty weather One eye is taken for an eye

 

Vertaling

Ik zie een slechte maan opkomen Ik zie onderweg moeilijkheden Ik zie aardbevingen en bliksem Ik zie vandaag slechte tijden Refrein: Ga vanavond niet rond Nou, het zal ongetwijfeld je leven kosten Er komt een slechte maan op Ik hoor orkanen een blowin ' Ik weet dat het einde binnenkort komt Ik voel rivieren overlopen Ik hoor de stem van woede en ondergang Ik hoop dat je je spullen bij elkaar hebt Ik hoop dat je bereid bent te sterven Het lijkt erop dat we voor nare weersomstandigheden staan Eén oog is oog om oog