Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 16 horsepower Songtekst: blessed persistence

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 16 horsepower - blessed persistence ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blessed persistence? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 16 horsepower! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 16 horsepower en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blessed persistence .

Origineel

I changed my mind and looked no better Hard of heart, blind, blind to his higher art My frustration, my anger in disguise I slip under I slip under quiet, he spots me anyhow Chalk up my name, you burn my bridges for me To a dry and clackin' stalk, I swallow stone They do not recognize inside with them The locust has no king Just noise and hard language They talk me over but I fade slower on fever Blessed persistence right under my skin Blessed persistence Blessed persistence right under my skin You burn my bridges for me To a dry and clackin' stalk Blessed persistence Nothinges to mind Nothinges to mind Nothinges to mind Nothinges to mind Hey chalk up my name Right under your skin To a dry and clackin' stalk Nothinges Nothinges to mind Nothinges Nothinges to mind Nothinges to mind

 

Vertaling

Ik veranderde van gedachten en zag er niet beter uit Hard van hart, blind, blind voor zijn hogere kunst Mijn frustratie, mijn vermomde woede glip ik onder Ik glip rustig weg, hij ziet me hoe dan ook Schrijf mijn naam op, je verbrandt mijn bruggen voor mij Tot een droge en geklikte stengel slik ik steen in Ze herkennen er van binnen niet in De sprinkhaan heeft geen koning Gewoon lawaai en harde taal Ze praten over me maar ik verdwijn langzamer door koorts Zalige volharding recht onder mijn huid Zalige volharding Zalige volharding recht onder mijn huid Je verbrandt mijn bruggen voor mij Op een droge en geklikte stengel Zalige volharding Niets aan de hand Niets aan de hand Niets aan de hand Niets aan de hand Hey krijt mijn naam Recht onder je huid Op een droge en geklikte stengel Niets Niets aan de hand Niets Niets aan de hand Niets aan de hand