Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 16 horsepower Songtekst: ditch digger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 16 horsepower - ditch digger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ditch digger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 16 horsepower! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 16 horsepower en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ditch digger .

Origineel

I dug on down - for to see my true love She is the only - girl I will speak of Yes I went on down for to get my girl An' free her from the devil's world I hear the sound of her heart a poundin' Fear was the hole boy that she wer' found in The tears of my lord Yes they run to the ground Amazing grace how sweet the sound Yes I wen' on down for to see my true love Yeah an' I foun' trouble there But even so I thank the lord for givin' me And givin' one so fair

 

Vertaling

Ik groef verder - om mijn ware liefde te zien Ze is het enige - meisje waarover ik zal spreken Ja, ik ging naar beneden om mijn meisje te halen Een 'bevrijd haar uit de wereld van de duivel Ik hoor het geluid van haar hart bonzen Angst was de hele jongen waar ze in werd gevonden De tranen van mijn heer Ja, ze rennen naar de grond Verbazingwekkende genade hoe zoet het geluid Ja, ik ging naar beneden om mijn ware liefde te zien Ja, een 'I foun'-probleem daar Maar toch bedank ik de heer voor het geven van mij En een zo eerlijk te geven