Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 16 horsepower Songtekst: for heaven s sake

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 16 horsepower - for heaven s sake ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van for heaven s sake? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 16 horsepower! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 16 horsepower en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals for heaven s sake .

Origineel

I surely knew it was a trap ye Yet my hands they would not listen I shoulda known your word was flap Comin' out all sweet an drippin' O so where could I go yes but to the lord I been to your house an' see what you adore I left there stiff stiff as a board Where could I go but to the lord When will I hurt for heaven's sake When will I suffer for the sake of heaven All my love well it is madness Freely given to you folks with gladness I will not live and die no not by the sword I am weak without the joy of the lord Taste and see that the lord is good Let's bend our knees like we know we should We can't see clear our eyes are made of wood Taste and see boy that the lord is good

 

Vertaling

Ik wist zeker dat het een valstrik was Maar mijn handen wilden niet luisteren Ik had moeten weten dat je woord flap was Comin 'out all sweet an drippin' O dus waar kan ik heen gaan, maar naar de heer Ik ben bij je thuis geweest en kijk wat je leuk vindt Ik bleef daar stijf stijf als een plank Waar kan ik heen dan naar de heer Wanneer zal ik in hemelsnaam pijn doen? Wanneer zal ik lijden omwille van de hemel Al mijn liefde, het is waanzin Vrij met vreugde aan jullie gegeven Ik zal niet leven en sterven, niet door het zwaard Ik ben zwak zonder de vreugde van de heer Proef en zie dat de heer goed is Laten we onze knieën buigen zoals we weten dat we zouden moeten We kunnen niet duidelijk zien dat onze ogen van hout zijn gemaakt Proef en zie jongen dat de heer goed is