Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 16 horsepower Songtekst: heel on the shovel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 16 horsepower - heel on the shovel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heel on the shovel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 16 horsepower! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 16 horsepower en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heel on the shovel .

Origineel

I'm diggin' you a shallow grave An to the sun your face I'll raise I'm diggin' you a shallow grave One hundred buzzards buzzin' I seen death hangin' from the tallest tree Eyes closed no lookin' back at me Ye they came an took him in the night The one who kissed em was greed O everyone will see An everyone will know Boy you reap what you sow I'm diggin' you a shallow grave An on your rotten bones I'll raise Yellow daisies For my true loves hair One hundred buzzards buzzin'

 

Vertaling

Ik vind je een ondiep graf En naar de zon je gezicht zal ik opheffen Ik vind je een ondiep graf Honderd buizerds zoemen Ik zag de dood aan de hoogste boom hangen Ogen sloten zich niet om Ye ze kwamen en namen hem in de nacht Degene die ze kuste was hebzucht O iedereen zal het zien Iedereen zal het weten Jongen, je oogst wat je zaait Ik vind je een ondiep graf En op je rotte botten zal ik verhogen Gele madeliefjes Voor mijn ware liefdeshaar Honderd buizerds zoemen