Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 16 horsepower Songtekst: i seen what i saw

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 16 horsepower - i seen what i saw ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i seen what i saw? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 16 horsepower! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 16 horsepower en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i seen what i saw .

Origineel

I seen ya in your red room laughin' With your shinin' coffee can So many wrongs all kinds a goins on Held my head an ran But I hid and did a bit more lookin' Saw ya dancin' on the pine porch creakin' Mouth open an doors down wide Here's what was inside I seen what I saw An these things I do are wrong, that's all An these tales I tales I tell are tall Then I climbed up on the big horse strapin' Put the spur down to blood He took off 16 horses strong Left me lyin' in mud An there I sit until the sun's up shinin' Yes an black stands my ride Twenty hands high An watchin' spookeyed My hands on his side

 

Vertaling

Ik zag je in je rode kamer lachen Met je blinkende koffiekan Zoveel fouten van allerlei aard Hield mijn hoofd en rende Maar ik verstopte me en deed iets meer Zag je dansen op de grenen veranda kraken Mond opent deuren wijd open Hier is wat erin zat Ik heb gezien wat ik zag En deze dingen die ik doe zijn verkeerd, dat is alles En deze verhalen die ik vertel zijn lang Toen klom ik op het grote paard strapin ' Leg de uitloper neer op bloed Hij nam 16 paarden sterk af Liet me in de modder liggen En daar zit ik tot de zon schijnt Ja, een zwarte staat mijn rit Twintig handen hoog Een wakend gezicht Mijn handen op zijn zij