Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 16 horsepower Songtekst: poor mouth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 16 horsepower - poor mouth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van poor mouth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 16 horsepower! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 16 horsepower en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals poor mouth .

Origineel

Is anything as lovely to me As the truth in love I'll take it over freedom any day It brings me ever an this time to my knees An on my knees I run away Yes I know your sticks an stones they They will easily break these bones an An all my wordse back to haunt me I will put my strength into The things left standing I am hoarse with wild eyes No debts outstanding My hands are yours my brother You can take my coat as well My eyes are yours sister An my heart, an my heart In which He dwells Heard the voice of my master callin' me From deep in the hollow Said that I must follow Him there yeah Is any place darker for me With all them wolves about Well it's a poor mouth that I wear My hands are yours my brother You can take my coat as well My eyes are yours sister An my heart, an my heart In which He dwells In which He dwells Livin' me from hand to poor mouth You an me an our Secret South Oh Lord I said livin' me from hand to poor mouth

 

Vertaling

Is iets zo liefs voor mij Als de waarheid in liefde Ik neem het elke dag over de vrijheid Het brengt me deze keer ooit op mijn knieën En op mijn knieën ren ik weg Ja, ik ken je stokken en stenen, ze Ze zullen deze botten gemakkelijk breken Een hele woord terug om me te achtervolgen Ik zal mijn kracht erin steken De dingen bleven staan Ik ben hees met wilde ogen Geen uitstaande schulden Mijn handen zijn van jou, mijn broer Jij mag ook mijn jas nemen Mijn ogen zijn van jou zus Een mijn hart, een mijn hart Waarin hij woont Hoorde de stem van mijn meester die me riep Van diep in de holte Zei dat ik Hem daar moest volgen, ja Is elke plek donkerder voor mij Met al die wolven in de buurt Nou, het is een slechte mond die ik draag Mijn handen zijn van jou, mijn broer Jij mag ook mijn jas nemen Mijn ogen zijn van jou zus Een mijn hart, een mijn hart Waarin hij woont Waarin hij woont Leef me van hand tot arme mond Je bent een ik en ons geheime zuiden Oh Heer Ik zei dat ik van hand tot arme mond leefde