Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 16 horsepower Songtekst: sac of religion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 16 horsepower - sac of religion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sac of religion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 16 horsepower! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 16 horsepower en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sac of religion .

Origineel

i'm a rompin' dead boy on a long road what opened up my eyes to this i'm just trying to keep 'em closed hey feller what ya got in that sac is it somethin' fer me? a little knowin' is a dangerous thing boy please take it from me 'cause i'm gone for today boys gone - but never far away she won'te - an' i won't follow shadows lick the day i entertained that thought so much it'll never go away get outta here you yellow bellied snake slither your way through town if e'are see you again put you in the ground 'cause i'm gone for today boys gone, but never far away i'll burn lovely swoop on down an grab me round land on me i'll burn lovely swoop on down - jus' take off that singeing singing gown

 

Vertaling

Ik ben een ravottende dode jongen op een lange weg wat mijn ogen hiervoor opende Ik probeer ze gewoon gesloten te houden hey feller wat je in die zak hebt is het iets voor mij? een beetje weten is gevaarlijk neem het alsjeblieft van mij aan Omdat ik weg ben voor vandaag jongens weg - maar nooit ver weg ze zal niet - een 'ik zal niet volgen schaduwen likken de dag ik heb die gedachte zo vermaakt het zal nooit verdwijnen ga weg hier gele slangenbuik glibber je een weg door de stad als ik je weer zie zet je in de grond Omdat ik weg ben voor vandaag jongens weg, maar nooit ver weg ik zal heerlijk branden duik naar beneden en grijp me vast land op mij, ik zal heerlijk branden duik naar beneden - jus 'doe dat af zingende zingende jurk