Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 16 horsepower Songtekst: straw foot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 16 horsepower - straw foot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van straw foot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 16 horsepower! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 16 horsepower en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals straw foot .

Origineel

I guess you didn't hear me When I told you for the first time Well don't you worry It won't be the last All I need a floorboard An a wooden shoe Step aside an let my lady through Hey foot, straw foot Low we lay 'em down Hey foot, straw foot Up an back around See the high priest He took my place When the judge looks to me He saw a son's face Not gonna join you in Your tower of babble, boy Tired of that talkin' I'm sick of that noise Hey foot, straw foot Low we lay 'em down Hey foot, straw foot Coverin' ground I am not alone An looks can be deceivin' When we get down to it You're talkin' when you Should be leavin' I've been to Nebraska It reminded me of Spain All the questions loaded All my answers same Hey foot, straw foot Low we lay 'em down Hay foot, straw foot Coverin' ground Let us not mince our words let's say it true this time I need your forgiveness Just like you need mine Tell me how it is that You don't want what He's given It ain't no sin, son To be forgiven Hey foot, straw foot Low we lay 'em down Hey foot, straw foot All over town

 

Vertaling

Ik denk dat je me niet hebt gehoord Toen ik het je voor het eerst vertelde Maak je geen zorgen Het zal niet de laatste zijn Alles wat ik nodig heb, is een vloerplaat Een klomp Ga opzij en laat mijn vrouw door Hey voet, stro voet Laag leggen we ze neer Hey voet, stro voet Een back-up rond Zie de hogepriester Hij nam mijn plaats in Als de rechter naar me kijkt Hij zag het gezicht van een zoon Ik doe niet mee Je toren van brabbelen, jongen Moe van dat praten Ik ben dat geluid beu Hey voet, stro voet Laag leggen we ze neer Hey voet, stro voet De grond bedekken ik ben niet alleen Een uiterlijk kan bedriegen Als we er op ingaan Je praat wanneer je Zou moeten vertrekken Ik ben in Nebraska geweest Het deed me denken aan Spanje Alle vragen geladen Al mijn antwoorden hetzelfde Hey voet, stro voet Laag leggen we ze neer Hooivoet, strovoet De grond bedekken Laten we onze woorden niet verkleinen laten we zeggen dat het deze keer waar is Ik heb je vergeving nodig Net zoals je de mijne nodig hebt Vertel me hoe dat komt U wilt niet wat Hij heeft gegeven Het is geen zonde, zoon Vergeven worden Hey voet, stro voet Laag leggen we ze neer Hey voet, stro voet Overal in de stad