Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 1984 Songtekst: make me out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 1984 - make me out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make me out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 1984! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 1984 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make me out .

Origineel

you can't make me out i walled something a clue deep down a memory inked you can't make me out the noise outside don't reflect how it's silent inside nights bring worlds of things i can't seize their names edges all around the fields i darkened once sleep and secrets sing an air that loses my friends i just close your eyes fall in your love then run away, run away from home i will catch you underground run away, run away from home tried but never found me you can't make me out transparent style confuses now all that should be light blotting-paper soul soaking up the roles sleep and secrets sing this air that loses my friends this air that loses my friends this air that loses my, loses myself run away, run away from home i will catch you underground run away, run away from home i've tried but never found run away, run away from home what is that flight all about? run away, run away from home where my head ain't one sleep and secrets sing an air that loses my friends i just close your eyes fall in your love and drown fall in your love and drown fall in your love and drown fall in your love and drown fall in your love run away, run away from home i will catch you underground run away, run away from home i've tried but never found run away, run away from home what is that flight all about? run away, run away from home where my head ain't one

 

Vertaling

Je kunt me niet onderscheiden. Ik heb iets ommuurd. een aanwijzing diep van binnen een herinnering geinkt je kunt me er niet uithalen het lawaai buiten weerspiegelt niet hoe het binnen stil is Nachten brengen werelden van dingen ik kan hun namen niet grijpen randen rondom de velden die ik eens verduisterde slaap en geheimen zingen een lucht die mijn vrienden verliest ik sluit gewoon je ogen val dan in je liefde ren weg, ren weg van huis ik zal je ondergronds opvangen ren weg, ren weg van huis geprobeerd maar me nooit gevonden you can't make me out transparante stijl verwart nu alles wat licht zou moeten zijn vloeipapier ziel die de rollen opzuigt slaap en geheimen zingen deze lucht die mijn vrienden verliest deze lucht die mijn vrienden verliest deze lucht die mijn, mezelf verliest Ren weg, ren weg van huis. ik zal je ondergronds vangen ren weg, ren weg van huis ik heb het geprobeerd maar nooit gevonden ren weg, ren weg van huis Waar gaat die vlucht over? ren weg, ren weg van huis where my head ain't one slaap en geheimen zingen een lucht die mijn vrienden verliest ik sluit gewoon je ogen val in je liefde en verdrink val in je liefde en verdrink verliefd worden en verdrinken verliefd worden en verdrinken Val in je liefde. ren weg, ren weg van huis ik zal je ondergronds opvangen ren weg, ren weg van huis ik heb het geprobeerd maar nooit gevonden ren weg, ren weg van huis Waar gaat die vlucht over? ren weg, ren weg van huis where my head ain't one