Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 199x Songtekst: coming up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 199x - coming up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coming up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 199x! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 1 van 199x en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coming up .

Origineel

When you feel it so lonely Coming up, coming up to me When you feel it so sadly Tell me why, tell me why to me I can't help you my star Oh everybody don't cry (Don't you cry) I can't vanish your problems And saying, never come back again Never coming up again When you singing song with me You will fly, you will fly Whole the world It's gonna judge you, it's gonna judge me I will try 'till my brain goes bad It will be suck when you're in misery, It's complicated to walk alone (Walk alone) But I'm not loser like what you said And saying never, never coming back again Never coming up again

 

Vertaling

When you feel it so lonely Coming up, coming up to me When you feel it so sadly Vertel me waarom, vertel me waarom aan mij Ik kan je niet helpen mijn ster Oh iedereen niet huilen (Don't you cry) Ik kan je problemen niet laten verdwijnen En zeggen, kom nooit meer terug Never coming up again When you singing song with me Je zult vliegen, je zult vliegen De hele wereld Het zal jou veroordelen, het zal mij veroordelen Ik zal het proberen tot mijn hersenen het begeven It will be suck when you're in misery, Het is moeilijk om alleen te lopen. Maar ik ben geen loser zoals je zei. En zeg nooit, nooit meer terug te komen Never coming up again