Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2 brothers on the 4th floor Songtekst: i m thinkin of u

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2 brothers on the 4th floor - i m thinkin of u ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m thinkin of u? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2 brothers on the 4th floor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2 brothers on the 4th floor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m thinkin of u .

Origineel

Everybody let me tell you about my love Brought to you by an angel from above Fully quipped with a life time guarantee Once you try it I am sure you'll see Without love there's no reason to live Without you what would I do with the love I give All my loving to you I'll be giving And I promise this I'll do as long as I'm living I'm thinking of you and the things you do to me That makes me love now I'm living in ecstasy Hey it's you and the things you do to me That makes me love you now I'm living in ecstasy I'm thinking of you... Hey it's you... All the time he makes me glad that I'm alive Together we will survive What do you think brought the sun out today It's love baby love oh how can I say Without love there's no reason to live Without you what would I do with the love I give All my loving to you I'll be giving And I promise this I'll do as long as I'm living I'm thinking of you... Hey it's you... I can't live without you tell me what you want to do Here comes the D on the menu L.O.V.E. love coming straight from the heart Stucked from the day we started My fire taking me higher hard to admit but you1re my desire She's the girl making me feel brand new I can't live without you Without love there's no reason to live Without you what would I do with the love I give All my loving to you I?ll be giving And I promise this I?ll do as long as I'm living

 

Vertaling

Iedereen, laat me je vertellen over mijn liefde Naar jou gebracht door een engel van boven Geheel voorzien van een levenslange garantie Als je het eenmaal probeert, weet ik zeker dat je het zult zien Zonder liefde is er geen reden om te leven Wat zou ik zonder jou doen met de liefde die ik geef Al mijn liefde zal ik aan jou geven En ik beloof dat ik dit zal doen zolang ik leef Ik denk aan jou en de dingen die je met me doet Dat maakt dat ik nu liefheb, ik leef in extase Hé, jij bent het en de dingen die je met me doet That makes me love you now I'm living in ecstasy Ik denk aan jou... Hé, jij bent het... De hele tijd maakt hij me blij dat ik leef Samen zullen we overleven Wat denk je dat de zon vandaag tevoorschijn heeft gebracht? It's love baby love oh how can I say Zonder liefde is er geen reden om te leven Zonder jou wat zou ik doen met de liefde die ik geef Al mijn liefde zal ik aan jou geven En ik beloof dat ik dit zal doen zolang ik leef Ik denk aan jou... Hé, jij bent het... Ik kan niet leven zonder jou vertel me wat je wilt doen Hier komt de D op het menu L.O.V.E. liefde komt recht uit het hart Stucked from the day we started My fire taking me higher hard to admit but you1re my desire She's the girl making me feel brand new Ik kan niet leven zonder jou Zonder liefde is er geen reden om te leven Zonder jou wat zou ik doen met de liefde die ik geef Al mijn liefde zal ik aan jou geven En ik beloof dat ik dit zal doen zolang ik leef.