Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2 chainz Songtekst: good drank 2.0 (as seen on jimmy fallon)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2 chainz - good drank 2.0 (as seen on jimmy fallon) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good drank 2.0 (as seen on jimmy fallon)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2 chainz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2 chainz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good drank 2.0 (as seen on jimmy fallon) .

Origineel

[Verse 1: 2 Chainz] Used to treat my mattress like the ATM, yeah Bond number 9 that's my favorite scent, yeah Can't forget that kush, I'm talking OG, yeah Rest in peace to pop, he was an OG, alright now 285 I had that pack on me, uh I cannot forget I had that strap on me, yeah Rest in peace to my nigga Dawg (troup) All we ever want to do was ball That was the easy part, we playing that Weezy hard We sit in the kitchen late, we tryna to make an escape Tryna make me a mil, so I'ma keep me a plate I told 'em shawty can leave, so I'ma keep me a rake So I'ma keep me a Wraith, my jewelry look like a lake Today I'm in a Maybach And that car came with some drapes You know I look like a safe, I put you back in your place You know I look in your face, sing to your bitch like I'm Drake 2 Chainz! [Hook: Chorus] Good drank, big knots Good stuff, I put a four on the rocks (lean!) Drop top, no hot box 12 tried to pull me over, pink slips to the cops She said that molly give her thizz face Put the thing in her rib cage Whips out, Kunta Kinte Diamonds clear like Bombay Take your babies, no Harambe Play with keys like Doc Dre 3K like André And your girl, tell her come here [Verse 2: Gucci Mane] It's Gucci! Your trunk in the front Well check this out my top in the trunk You play with my money Then check this out you’re poppin' the trunk Three mil in a month But I just did three years on a bunk Oh, you in a slump I'm headed to Oakland like Kevin Da Runt What is your point? Score with the Steph, Fuck Kevin Durant Lay on on my trap Play with my cap and I'll knock off your hat I'm taking the cheese and killing the rats Gucci Mane, call me the cat with the racks I'm swervin', but I'm in back of the 'Bach Persian, man I got hoes from Iraq I'm servin' I pay a bird for that He nervous, I ain't got no word for that He hurt and want all of his purses back He mixing the syrup with the Percocets She perfect and she got perky breasts I just want some of that turkey neck Trapper of the year, I'm from Bouldercrest You snitch of the year cause you told the best [Hook: Chorus] Good drank, big knots Good stuff, I put a four on the rocks (lean!) Drop top, no hot box 12 tried to pull me over, pink slips to the cops She said that molly give her thizz face Put the thing in her rib cage Whips out, Kunta Kinte Diamonds clear like Bombay Take your babies, no Harambe Play with keys like Doc Dre 3K like André And your girl, tell her come here [Verse 3: 2 Chainz] Hey Mike Dean Favorite rapper, that's 3K And my DJ's up Everybody in here Want to show him some love Guwop right next to me So you know Bouldercrest with me Man it's hard to kind of mess with me Man you're looking at the best with me Diamonds dancing like Bentley Might leave in a Bentley Kind of hard to get with me They can't believe it like Ripley Pretty girls like trap music Man I used to want a condo Started off in the basement Ended up on the top floor Man this is the top flow Man this is the top tier From grams to the Grammys Told y'all it was our year Told y'all this was my year Told y'all this was my year Told y'all this was my year Man let's get up outta here, bro For real

 

Vertaling

[Verse 1: 2 Chainz] Ik behandelde mijn matras als een pinautomaat, yeah Bond number 9 dat is mijn favoriete geur, yeah Can't forget that kush, I'm talking OG, yeah Rust in vrede voor pop, hij was een OG, oké nu 285 Ik had dat pakje bij me, uh Ik kan niet vergeten dat ik die riem bij me had, yeah Rust in vrede voor mijn nigga Dawg (groep) All we ever want to do was ball That was the easy part, we play that Weezy hard We zitten laat in de keuken, we proberen te ontsnappen We proberen een miljoen te verdienen, dus ik hou mijn bord. Ik heb ze gezegd dat Shawty kan gaan, dus ik hou een hark. Dus ik hou een Wraith, mijn juwelen lijken op een meer Vandaag zit ik in een Maybach And that car came with some drapes Je weet dat ik eruit zie als een kluis, ik zet je terug op je plaats Je weet dat ik in je gezicht kijk, zing voor je teef alsof ik Drake ben 2 Chainz! [Hook: Chorus] Goede drank, grote knopen Good stuff, I put a four on the rocks (lean!) Drop top, no hot box 12 probeerde me aan te houden, pink slips naar de politie She said that molly give her thizz face Put the thing in her rib cage Whips out, Kunta Kinte Diamonds clear like Bombay Take your babies, no Harambe Play with keys like Doc Dre 3K like André En je meisje, zeg haar hier te komen [Verse 2: Gucci Mane] Het is Gucci! Your trunk in the front Nou kijk dit eens, mijn topje in de kofferbak Je speelt met mijn geld Kijk dan hier, je laat je kofferbak opengaan. Drie miljoen in een maand. Maar ik heb net drie jaar op een stapelbed gezeten Oh, je zit in een dip Ik ben op weg naar Oakland zoals Kevin Da Runt Wat is je punt? Scoor met de Steph, neuk Kevin Durant Leg op mijn val Speel met mijn pet en ik sla je pet af Ik pak de kaas en vermoord de ratten. Gucci Mane, noem me de kat met de rekken I'm swervin', but I'm in back of the 'Bach Persian, man ik heb hoeren uit Irak Ik bedien, daar betaal ik een vogel voor Hij is nerveus, daar heb ik geen woord voor. Hij is gewond en wil al zijn portemonnees terug Hij mengt de siroop met de Percocets Ze is perfect en ze heeft parmantige borsten Ik wil gewoon wat van die kalkoennek Vallenzetter van het jaar, ik kom uit Bouldercrest Jij bent de verklikker van het jaar, want je hebt het het beste verteld [Hook: Chorus] Good drank, big knots Good stuff, I put a four on the rocks (lean!) Drop top, no hot box 12 tried to pull me over, pink slips to the cops She said that molly give her thizz face Put the thing in her rib cage Whips out, Kunta Kinte Diamonds clear like Bombay Take your babies, no Harambe Play with keys like Doc Dre 3K like André And your girl, tell her come here [Verse 3: 2 Chainz] Hey Mike Dean Favoriete rapper, dat is 3K And my DJ's up Everybody in here Wil hem wat liefde tonen Guwop naast me So you know Bouldercrest with me Man het is moeilijk om met mij te rotzooien Man, je kijkt naar het beste met mij Diamonds dancing like Bentley Might leave in a Bentley Het is moeilijk om met mij te rotzooien Ze kunnen het niet geloven zoals Ripley Mooie meisjes houden van trap muziek Man, vroeger wilde ik een appartement Begon in de kelder En eindigde op de bovenste verdieping. Man dit is de top stroom Man dit is de bovenste verdieping From grams to the Grammy's Told y'all it was our year Ik zei toch dat dit mijn jaar was Told y'all this was my year Told y'all this was my year Man laten we hier weggaan, bro Echt waar.