Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2 chainz Songtekst: shootin’ me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2 chainz - shootin’ me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shootin’ me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2 chainz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2 chainz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shootin’ me down .

Origineel

[Chorus] I'll still be right here Courts keep shooting me down Judge trying to take me away People keep shooting me down I could care less what they say [Verse] Let me introduce myself Tity Boi 2 Chainz and a double breast Maury slippers, trap jumping like it's double-dutch Cigarillo, newspaper and my ankles crossed I play the boss like Ricky LS-450, I let the whip park itself Cause I'm a little tipsy Codeine, cream soda and a weed odor Yes, I'm a young nigga Self-Esteem a little older I'm bi-lingual I talk shit in española I been selling swag Heard it, so i'm back, order And i'm back, relax With the dough folder I'm straight crack in the booth Leave the door open Came with the heat baby Cause your boy scorching Dropped the safe on my foot Now my toe swollen Bigfoot just like Sasquatch Niggas didn't know the Porsche Made a sedan car Fuck with me I'll make you a landmark They say "Make a left right there Thats where Tit killed that damn boy" [Chorus]

 

Vertaling

[refrein] I'll still be right here Courts keep shooting me down De rechter probeert me weg te halen Mensen blijven me neerschieten Het kan me niet schelen wat ze zeggen [Verse] Laat me mezelf voorstellen Tity Boi 2 Chainz en een dubbele borst Maury slippers, val springen alsof het double-dutch is Cigarillo, krant en mijn enkels gekruist Ik speel de baas zoals Ricky LS-450, ik laat de zweep zichzelf parkeren Cause I'm a little tipsy Codeine, cream soda en een wietgeur Yes, I'm a young nigga Self-Esteem a little older I'm bi-lingual I talk shit in española Ik verkoop swag Ik heb het gehoord, dus ik ben terug, bestel En ik ben terug, relax With the dough folder I'm straight crack in the booth Laat de deur open Came with the heat baby Cause your boy scorching Dropped the safe on my foot Nu is mijn teen gezwollen Bigfoot just like Sasquatch Niggas didn't know the Porsche Made a sedan car Neuk met me Ik maak een mijlpaal van je Ze zeggen. "Ga daar linksaf Thats where Tit killed that damn boy" [Chorus]