Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2 skinnee js Songtekst: i can t hear you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2 skinnee js - i can t hear you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t hear you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2 skinnee js! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2 skinnee js en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t hear you .

Origineel

I can't stand the rain Against my window Bringing back sweet memories Hey, window pane Do you remember How sweet it used to be When we was together Everything was so grand Now that we've parted There's just one sound That I just can't stand I can't stand the rain Against my window Bringing back sweet memories I can't stand the rain Against my window 'Cause he's not here with me Alone with the pillow Where his head used to lay I know you've got Some sweet memories But like the window You ain't got nothing to say I can't stand the rain Against my window Bringing back sweet memories I can't stand the rain Against my window Just keeps on haunting me Hey, rain Get off my window

 

Vertaling

Ik kan de regen niet uitstaan Tegen mijn raam Breng zoete herinneringen terug Hey, ruit Weet je nog Hoe zoet was het vroeger Toen we samen waren Alles was zo groots Nu we zijn gescheiden Er is maar één geluid Dat ik er gewoon niet tegen kan Ik kan de regen niet uitstaan Tegen mijn raam Breng zoete herinneringen terug Ik kan de regen niet uitstaan Tegen mijn raam Omdat hij niet bij mij is Alleen met het kussen Waar zijn hoofd lag Ik weet dat je het hebt Enkele mooie herinneringen Maar zoals het raam Je hebt niets te zeggen Ik kan de regen niet uitstaan Tegen mijn raam Breng zoete herinneringen terug Ik kan de regen niet uitstaan Tegen mijn raam Blijft me maar achtervolgen Hé, regen Ga van mijn raam af