Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2 skinnee js Songtekst: love like mountains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2 skinnee js - love like mountains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love like mountains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2 skinnee js! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2 skinnee js en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love like mountains .

Origineel

chorus love like mountains i keep on climbing up and falling down it's happening again the lack of oxygen as i approach the precipice but i can't get over this chorus from up here it seems so small no consequence at all and i keep thinking i'll reach the top til i hit the edge and drop chorus every last time's like hitting rewind reset my mind and lately i find that every last time's like hitting rewind reste my mind, still i find this love like mountains

 

Vertaling

Refrein liefde als bergen ik blijf klimmen en vallen Het gebeurt opnieuw het gebrek aan zuurstof als ik de afgrond nader maar ik kan hier niet overheen komen Refrein vanaf hier lijkt het zo klein helemaal geen gevolg en ik blijf denken dat ik de top zal bereiken tot ik de rand raak en laat vallen Refrein elke laatste keer is het alsof je terugspoelt reset mijn geest en de laatste tijd vind ik dat elke laatste keer is het alsof je terugspoelt kom tot rust, ik vind dit nog steeds liefde als bergen