Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 21 savage Songtekst: deserve

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 21 savage - deserve ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deserve? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 21 savage! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 21 savage en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deserve .

Origineel

[Hook] Man I feel like I deserve this shit I bought a Bentley because I deserve a new whip She cheated on me so yes I deserve a new bitch These niggas wasn't with me, they didn't help me grind for this shit I buy some chains for the bro's, I don't got shit for these ho's Is you a friend or a foe? Is you gonna cut a nigga throat? Ain't no more going back broke, ain't no more sharing no clothes Ain't no more selling dope, 12 can't arrest me no more [Verse 1] Shootouts on shootouts on shootouts on shootouts Young nigga done been on them shootouts Where yo ass was at dog? When we was in Wynhollows, nigga, with them tools out Compton Red's in the cut tryna hit the dope, nigga where the cut in Tied his partna up in the cut Me and Lil Harold had took a laptop That nigga had bussed so the nigga got popped Me and Johny tried to rob everything Mookie tried to tell us, do the right thing Larry died man I cried twice Chevy went down the road nigga twice They tried to give my nigga Teetay life Tip and Metro nigga ready to fight I keep Lotto with me, real ripe Pussy niggas, nigga we don't like Free Lil Tooto, he gon' open a fight RIP Tayman that's why I got that knife I don't get excited about the fame Bitch I'm still with the same gang, bitch I still claim the same thing Still take a pussy nigga chain [Hook] Man I feel like I deserve this shit I bought a Bentley because I deserve a new whip She cheated on me so yes I deserve a new bitch These niggas wasn't with me, they didn't have me grind for this shit I buy some chains for the bro's, I don't got shit for these ho's Is you a friend or a foe? Is you gonna cut a nigga throat? Ain't no more going back broke, ain't no more sharing no clothes Ain't no more selling dope, 12 can't arrest me no more [Verse 2] 12 can't arrest me no more, ain't no roaches on the floor Ain't no flowers in this clique, ain't no flowers in this shit We done cut the snakes off, had to cut them niggas off Niggas don't wanna see you with nothing, unless you giving these niggas something I had to get me some money, bitch and that drum hold a hunnid You run up, you know that I'm gunning, 2Pac nigga, thugging A lot of niggas changed on me, I just bought some chains on me I just bought a Range Rover, this shit ain't 'bout the fame homie Mookie told me I deserve it, momma told me I deserve it I know if Tayman was alive, he would tell me I deserved it I got the sack and start splurgin', balling like I'm James Worthy Pussy niggas ain't worth it, before I did some other murders [Hook] Man I feel like I deserve this shit I bought a Bentley because I deserve a new whip She cheated on me so yes I deserve a new bitch These niggas wasn't with me, they didn't have me grind for this shit I buy some chains for the bro's, I don't got shit for these ho's Is you a friend or a foe? Is you gonna cut a nigga throat? Ain't no more going back broke, ain't no more sharing no clothes Ain't no more selling dope, 12 can't arrest me no more

 

Vertaling

[Hook] Man ik voel dat ik deze shit verdien Ik kocht een Bentley omdat ik een nieuwe zweep verdien Ze bedroog me dus ja ik verdien een nieuwe teef Deze nikkers waren niet bij me, ze hebben me niet geholpen voor deze shit Ik koop wat kettingen voor de broeders, ik heb niets voor deze hoeren Ben je een vriend of een vijand? Ga je de keel van een neger doorsnijden? Ik ga niet meer blut terug, ik deel geen kleren meer. Geen dope meer verkopen, 12 kunnen me niet meer arresteren. [Verse 1] Shootouts on shootouts on shootouts on shootouts Young nigga done been on them shootouts Where yo ass was at dog? Toen we in Wynhollows waren, nigga, met dat gereedschap uit Compton Red zit in de bak en probeert de drugs te pakken. Waar zit de bak? Tied his partna up in the cut Ik en Lil Harold hadden een laptop genomen. Die neger was dronken dus die neger werd neergeschoten. Johny en ik probeerden alles te stelen. Mookie probeerde ons te vertellen, het juiste te doen. Larry stierf man, ik heb twee keer gehuild. Chevy is twee keer de weg kwijtgeraakt. Ze probeerden mijn nigga Teetay levenslang te geven. Tip en Metro nigga klaar om te vechten Ik hou Lotto bij me, echt rijp Pussy niggas, nigga we don't like Bevrijd Lil Tooto, hij gaat een gevecht openen RIP Tayman dat is waarom ik dat mes heb Ik raak niet opgewonden van de roem Bitch ik ben nog steeds bij dezelfde bende, bitch ik claim nog steeds hetzelfde Ik neem nog steeds een kutje nigga keten [Hook] Man ik voel dat ik deze shit verdien Ik kocht een Bentley omdat ik een nieuwe zweep verdien Ze bedroog me dus ja ik verdien een nieuwe teef Deze nikkers waren niet bij mij, ze hebben me niet voor deze shit laten knarsen Ik koop wat kettingen voor de broeders, ik heb niets voor deze hoeren Ben je een vriend of een vijand? Ga je de keel van een neger doorsnijden? Ik ga niet meer blut terug, ik deel geen kleren meer. Geen dope meer verkopen, 12 kunnen me niet meer arresteren. [Verse 2] 12 kan me niet meer arresteren, er zijn geen kakkerlakken op de vloer Er zijn geen bloemen in deze kliek, geen bloemen in deze shit We cut the snakes off, had to cut them niggas off Negers willen je met niets zien, tenzij je deze negers iets geeft Ik moest wat geld hebben, bitch en die trommel houdt een honderdje vast Je rent naar me toe, je weet dat ik schiet, 2Pac nigga, thugging Een hoop niggas zijn veranderd, ik heb net wat kettingen bij me gekocht Ik heb net een Range Rover gekocht, het gaat niet om de roem, homie Mookie zei me dat ik het verdiende, mamma zei me dat ik het verdiende Ik weet dat als Tayman nog leefde, hij me zou zeggen dat ik het verdiende I got the sack and start splurgin', balling like I'm James Worthy Pussy niggas ain't worth it, before I did some other murders [Hook] Man ik voel dat ik deze shit verdien Ik kocht een Bentley omdat ik een nieuwe zweep verdien Ze bedroog me dus ja ik verdien een nieuwe teef Deze nikkers waren niet met mij, ze hebben me niet voor deze shit laten knarsen Ik koop wat kettingen voor de broeders, ik heb niets voor deze hoeren Ben je een vriend of een vijand? Ga je de keel van een neger doorsnijden? Ik ga niet meer blut terug, ik deel geen kleren meer. Geen dope meer verkopen, 12 kunnen me niet meer arresteren.