Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 21 savage Songtekst: fuck your rollie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 21 savage - fuck your rollie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fuck your rollie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 21 savage! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 21 savage en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fuck your rollie .

Origineel

[Chorus] Fuck yo' lil rollie Fuck yo' lil rollie Fuck yo' lil rollie Red diamonds they on me Yo main bitch is on me She ride me like ponies That rollie is on me, you know that its stolen My young niggas see it, they runnin' up on it [Bridge] I'm havin' it on me I'm havin' it on me I'm havin' it on me I'm havin' it on me I'm havin' it on me I'm havin' it on me I'm havin' it on me [Verse] I'm havin' it on me, I just took a rollie I pull up in Phantoms, that carbon it's on me You niggas be fakin' you niggas is phony You niggas is fool, you niggas is baloney Shoot you like a bitch, Pull up with a stick Pull up on ya bitch, make her eat the dick Glock 40 full clip, comin' out the hip I'm comin' out the rip, I'm makin' niggas strip I'm 21 gang, you niggas is lame I be with BG, they keepin' that flame All my killers trained, point blank range, hit 'em in the face Cold casket nigga, fuck a case Bitch you thirsty, bitch you nasty See my diamonds, called me handsome Four inside the fanta, I got white like Santa Playin' with my money meet the MC Hammer [Chorus] Fuck yo' lil rollie Fuck yo' lil rollie Fuck yo' lil rollie Red diamonds they on me Yo main bitch is on me She ride me like ponies That rollie is on me, you know that its stolen My young niggas see it, they runnin' up on it

 

Vertaling

[Chorus] Fuck yo' lil rollie Fuck yo' lil rollie Fuck yo' lil rollie Red diamonds they on me Yo main bitch is on me She ride me like ponies Die rollie is op mij, je weet dat het gestolen is My young niggas see it, they runnin' up on it [Bridge] I'm havin' it on me I'm havin' it on me I'm havin' it on me I'm havin' it on me I'm havin' it on me I'm havin' it on me I'm havin' it on me [Verse] I'm havin' it on me, I just took a rollie I pull up in Phantoms, that carbon it's on me You niggas be fakin' you niggas is phony Jullie nikkers zijn gek, jullie nikkers zijn flauwekul Schiet je neer als een teef, Trek je op met een stok Trek naar je teef, laat haar haar lul opeten. Glock 40 full clip, comin' out the hip Ik kom uit de rip, ik maak niggas strip I'm 21 gang, you niggas is lame I be with BG, they keepin' that flame Al mijn getrainde moordenaars, van korte afstand, raak ze in het gezicht Cold casket nigga, fuck a case Bitch you thirsty, bitch you nasty Zie mijn diamanten, noem me knap Vier in de fanta, ik heb wit als de kerstman Spelen met mijn geld ontmoet de MC Hammer [Chorus] Fuck yo' lil rollie Fuck yo' lil rollie Fuck yo' lil rollie Red diamonds they on me Yo main bitch is on me She ride me like ponies Die rollie is op mij, je weet dat het gestolen is My young niggas see it, they runnin' up on it