Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 21 savage Songtekst: x

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 21 savage - x ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van x? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 21 savage! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 21 savage en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals x .

Origineel

[Bridge: 21 Savage] 10 bad bitches in a mansion Wrist on Milly Rock them diamonds on me dancin' When you workin' hard then your money start expandin' I got model bitches wanna lick me like some candy And them drugs come in handy Last name Savage bitch, but no I'm not Randy Hit her with no condom, had to make her eat a plan B And I'm sippin' on that Codeine, not Brandy [Hook: 21 Savage] I'm just stuntin' on my ex-bitch I'm just flexin' on my ex-bitch Hold up, I'm just stuntin' on my ex-bitch Hold up, I'm just flexin' on my ex-bitch Fuck a wedding ring, I bought a necklace Diamonds got the flu, try not to catch this I left that ho alone 'cause she was ratchet All these bitches salty, they can't stand me 21 Savage Breaks Down the Meaning Behind "X" [Verse 1: 21 Savage + Future] Flexin' on that bitch, hold up Bought a necklace on that bitch, hold up Her friend gon' lick me like a fruit roll up She in her feelins' on the 'Gram, grow up 21, flexin' on that bitch, hold up I ain't textin' back that bitch, hold up I ain't stressin' bout that bitch, hold up 21 gon' get the stick, hold up Hold up, hold up, bitch I like to ball Hold up, hold up, without no weave, you bald Hold up, bitch I spent your rent inside the mall Told her she got a nigga but he broke, she lost Hold up, at this private location Hold up, put her back in rotation Hold up, bitches on me, immigration Hold up, goin' through the translations [Hook: 21 Savage] I'm just stuntin' on my ex-bitch I'm just flexin' on my ex-bitch Hold up, I'm just stuntin' on my ex-bitch Hold up, I'm just flexin' on my ex-bitch Fuck a wedding ring, I bought a necklace Diamonds got the flu, try not to catch this I left that ho alone 'cause she was ratchet All these bitches salty, they can't stand me [Verse 2: 21 Savage + Future] Hold up, bitch my Rolex on fleek Hold up, bitch my diamonds on fleek Hold up, I got gold on my teeth Hold up, you got Rainbow on your feet? Hold up, corny niggas don't impress me Hold up, never let a bitch dress me Hold up, can't no motherfuckin' judge check me Hold up, I don't give a fuck about no ring Hold up, money make my old bitches hate me Hold up, bitch you still stay on Section-8 Hold up, my new bitch wetter than a lake Hold up, and she love to let me paint her face Hold up, fell in love with some good throat Hold up, fell in love with some good throat Hold up, ripped them confidential papers up Hold up, you done made me wake my savage up [Hook: 21 Savage] I'm just stuntin' on my ex-bitch I'm just flexin' on my ex-bitch Hold up, I'm just stuntin' on my ex-bitch Hold up, I'm just flexin' on my ex-bitch Fuck a wedding ring, I bought a necklace Diamonds got the flu, try not to catch this I left that ho alone 'cause she was ratchet All these bitches salty, they can't stand me [Bridge: 21 Savage] 10 bad bitches in a mansion Wrist on Milly Rock them diamonds on me dancin' When you workin' hard then your money start expandin' [Outro: Future] If Young Metro don't trust you, I'm gon' shoot you And them drugs come in handy Last name Hendrix bitch, you know I'm no Jimi Hit 'em with no condoms, ship her right back out the country And I'm sippin' codeine, tats all on my stomach

 

Vertaling

[Bridge: 21 Savage] 10 bad bitches in a mansion Wrist on Milly Rock them diamonds on me dancin' When you workin' hard then your money start expandin' I got model bitches wanna lick me like some candy And those drugs come in handy Achternaam Savage bitch, maar nee ik ben niet Randy Ik neukte haar zonder condoom, ik moest haar een plan B laten eten En ik neem een slok van die Codeine, geen Brandy [Hook: 21 Savage] I'm just stuntin' on my ex-bitch I'm just flexin' on my ex-bitch Wacht even, ik ben gewoon stuntin 'op mijn ex-bitch Wacht even, ik ben gewoon flexin 'op mijn ex-bitch Fuck een trouwring, ik kocht een ketting Diamonds got the griep, try not to catch this I left that ho alone 'cause she was ratchet Al deze teven zijn zoutig, ze kunnen me niet uitstaan 21 Savage Breaks Down the Meaning Behind "X" [Verse 1: 21 Savage + Future] Flexin' on that bitch, hold up Bought a necklace on that bitch, hold up Haar vriend gaat me likken als een fruit roll up She in her feelins' on the 'Gram, grow up 21, flexin' on that bitch, hold up I ain't smin' back that bitch, hold up I ain't stressin' about that bitch, hold up 21 gon' get the stick, hold up Wacht even, wacht even, bitch I like to ball Wacht even, wacht even, zonder weave, jij kale Wacht even, trut. Ik heb je huur in het winkelcentrum betaald. Vertelde haar dat ze een nigga had, maar hij brak, zij verloor Wacht even, op deze privé locatie Wacht even, zet haar weer in de roulatie Wacht even, teven op mij, immigratie Hou je vast, ga door de vertalingen [Hook: 21 Savage] I'm just stuntin' on my ex-bitch I'm just flexin' on my ex-bitch Wacht even, ik ben gewoon stuntin 'op mijn ex-bitch Wacht even, ik ben gewoon flexin 'op mijn ex-bitch Fuck een trouwring, ik kocht een ketting Diamonds got the griep, try not to catch this I left that ho alone 'cause she was ratchet Al deze teven zijn zoutig, ze kunnen me niet uitstaan [Verse 2: 21 Savage + Future] Hold up, bitch my Rolex on fleek Wacht even, bitch mijn diamanten op fleek Wacht even, ik heb goud op mijn tanden Wacht even, heb je Rainbow aan je voeten? Wacht even, corny niggas don't impress me Wacht even, ik laat een teef me nooit aankleden Wacht even, geen rechter mag me controleren. Wacht even, ik geef geen moer om een ring Wacht even, geld zorgt ervoor dat mijn oude teven me haten Wacht even, trut je blijft nog steeds op Section-8 Wacht even, mijn nieuwe teef is natter dan een meer. Wacht even, en ze houdt ervan dat ik haar gezicht verf Wacht even, ik ben verliefd geworden op een goede keel Wacht even, ik ben verliefd geworden op een goede keel. Wacht even, ik heb de vertrouwelijke papieren verscheurd Hou je vast, je hebt me mijn wilde laten wakker maken [Hook: 21 Savage] I'm just stuntin' on my ex-bitch I'm just flexin' on my ex-bitch Wacht even, ik ben gewoon stuntin 'op mijn ex-bitch Wacht even, ik ben gewoon flexin 'op mijn ex-bitch Fuck een trouwring, ik kocht een ketting Diamonds got the griep, try not to catch this I left that ho alone 'cause she was ratchet All these bitches salty, they can't stand me [Bridge: 21 Savage] 10 bad bitches in a mansion Wrist on Milly Rock them diamonds on me dancin' When you workin' hard then your money start expandin' [Outro: Future] If Young Metro don't trust you, I'm gon'shoot you And them drugs come in handy Achternaam Hendrix bitch, je weet dat ik geen Jimi ben. Raak ze zonder condoom, en stuur haar het land weer uit. En ik drink codeïne, tattoos op mijn buik