Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 24 hours ago Songtekst: same old

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 24 hours ago - same old ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van same old? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 24 hours ago! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 24 hours ago en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals same old .

Origineel

The same four walls surround me The same colors, the same tone The same shit everyday The same old broken washed up home. What did i, Do to deserve this Punishment, Mother father.... Only child, Co-dependent on Everything and everyone around The same old screaming and shouting My bedrooms still cold and I'm still alone Their violence surrounds me I wish that they could only see What did i, Do to deserve this Punishment, Mother father.... Only child, Co-dependent on Everything and everyone around What did i, Do to deserve this Punishment, Mother father.... Only child, Co-dependent on Everything and everyone Why do i keep on crying? Is it really worth my time You keep screaming and shouting And I'll keep trying and trying

 

Vertaling

Dezelfde vier muren omringen me Dezelfde kleuren, dezelfde toon Dezelfde shit elke dag Hetzelfde oude kapotte aangespoelde huis. Wat heb ik, doen om dit te verdienen Straf, Moeder vader.... Enig kind, Mede afhankelijk van Alles en iedereen in de buurt Hetzelfde oude geschreeuw en geschreeuw Mijn slaapkamers zijn nog steeds koud en ik ben nog steeds alleen Hun geweld omringt me Ik wou dat ze konden zien Wat heb ik, gedaan om dit te verdienen Straf, Moeder vader.... Enig kind, Mede afhankelijk van Alles en iedereen in de buurt. Wat heb ik, gedaan om dit te verdienen Straf, Moeder vader.... Enig kind, Mede afhankelijk van Alles en iedereen. Waarom blijf ik huilen? Is het echt mijn tijd waard? Je blijft maar schreeuwen en roepen En ik blijf proberen en proberen