Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 24hrs Songtekst: back for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 24hrs - back for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 24hrs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 24hrs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back for me .

Origineel

[Intro: 24hrs] Ooh She said "Twenty, ain't never been this wet" In a room rolling weed, playing Dipset Take her on a new jet I'mma take her on a new jet [Hook: 24hrs] She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She said "Twenty, buy a bag for me" "Twenty, buy a bag for me" She said "Twenty, buy a bag for me" "Twenty, buy a bag for me" [Verse 1: 24hrs] So much pussy that be after me, after me I be running through her pussy like an athlete, athlete I got that 40 in the booth Couple niggas that'd shoot Is that Gucci on your bouche? I think I wanna know your move You ain't dealing with a scrub I think I might fall in love Call her in the afternoon I hit it in the afternoon [Pre-Hook: 24hrs] She can't run away from Me She can't run away from Me "Twenty, I can take the D" "Twenty, I can take the D" [Hook: 24hrs] She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She said "Twenty, buy a bag for me" "Twenty, buy a bag for me" She said "Twenty, buy a bag for me" "Twenty, buy a bag for me" She said "Twenty, buy a bag for me" "Twenty, buy a bag for me" She said "Twenty, buy a bag for me" "Twenty, buy a bag for me" [Verse 2: 24hrs] She like to dream right before a nigga come through I be doing all the shit he don't do I might eat it with my grill on Put her feet to the ceilings She be all in her feelings Everytime that I be in it [Outro] She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me

 

Vertaling

[Intro: 24hrs] Ooh She said "Twenty, ain't never been this wet" In a room rolling weed, playing Dipset Take her on a new jet I'mma take her on a new jet [Hook: 24hrs] She gonn's throw it back for me She gonn's throw it back for me She gonn's throw it back for me She gonn' throw it back for me Ze zei "Twintig, koop een tas voor me" "Twintig, koop een tas voor me" Ze zei: "Twintig, koop een tas voor me" "Twintig, koop een tas voor me" [Verse 1: 24hrs] Zoveel poesjes die achter me aan zitten, achter me aan I be running through her pussy like an athlete, athlete I got that 40 in the booth Couple niggas that'd shoot Is dat Gucci op je bouche? Ik denk dat ik je zet wil weten. Je hebt niets te maken met een stuk stront Ik denk dat ik verliefd word Bel haar in de namiddag I hit it in the afternoon [Pre-Hook: 24hrs] Ze kan niet van me weglopen She can't run away from Me "Twintig, ik kan de D nemen" "Twintig, ik kan de D nemen" [Hook: 24hrs] She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me Ze zei "Twintig, koop een tas voor me" "Twintig, koop een tas voor me" Ze zei: "Twintig, koop een tas voor me" "Twintig, koop een tas voor me" Zij zei: "Twintig, koop een tas voor mij" "Twintig, koop een tas voor mij" Zij zei "Twintig, koop een tas voor mij" "Twintig, koop een tas voor mij" [Verse 2: 24hrs] She like to dream right before a nigga come through Ik doe alles wat hij niet doet I might eat it with my grill on Put her feet to the ceilings She be all in her feelings Everytime that I be in it [Outro] She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me She gonn' throw it back for me