Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 28 days Songtekst: goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 28 days - goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 28 days! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 28 days en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goodbye .

Origineel

Thought I left you all behind Put you all out of my mind Thought I made it clear that I just didn't want to be near you again You could never be classed as a friend And we both know that it was time to go And as I walked away distinctly Remember hearing you say Under your breath yeah he'll be back But I didn't come back did I? Did I? Respect is what you lack Respect is what you lack Now you are just the same No you haven't changed a bit The same old shit you think that we are old Friends cause I've got something you want I saw my cue so whats up with you And as I walked away I distinctly Remember hearing you say Under your breath yeah he'll be back But I didn't come back did I? Did I? Respect is what you lack Respect is what you lack Goodbye again We both know that it just had to end

 

Vertaling

Ik dacht dat ik jullie allemaal achter had gelaten Ik heb jullie allemaal uit mijn gedachten gezet Dacht dat ik het duidelijk had gemaakt dat ik niet meer bij je in de buurt wilde zijn. Je kon nooit als een vriend beschouwd worden En we weten allebei dat het tijd was om te gaan En terwijl ik wegliep, herinner ik me duidelijk herinner ik me dat ik je hoorde zeggen Onder je adem ja, hij komt wel terug Maar ik kwam niet terug, of wel? Of wel? Respect is wat je mist Respect is wat jij mist. Nu ben je nog steeds dezelfde. Nee, je bent geen spat veranderd. Dezelfde oude shit je denkt dat we oud zijn Vrienden omdat ik iets heb wat jij wilt Ik zag mijn keu dus wat is er met jou En toen ik wegliep herinner ik me duidelijk Herinner ik me dat ik je hoorde zeggen Under your breath yeah he'll be back Maar ik kwam niet terug, of wel? Of wel? Respect is wat je mist Respect is wat jij mist. Nogmaals vaarwel. We weten allebei dat het gewoon moest eindigen