Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2contra1 Songtekst: 142 dias

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2contra1 - 142 dias ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 142 dias? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2contra1! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2contra1 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 142 dias .

Origineel

Con solo verte mi mundo cambia de color Cuando te escucho no se describir la emocion cuando hablamos de noche antes de ir a dormir me dejas sonriendo y todo el dia pensando en ti Se que estas lejos hoy pues yo tambien lo estoy 142 dias faltan para verte y cuento cada segundo.. porque te adoro! woooO!! Quiero tenerte... hoy maana y por siempre Eres perfecta.. no sales de mi mente! Cada cosa que haces me pone feliz me tienes distraido y todo el dia pensando en ti! Se que estas lejos hoy pues yo tambien lo estoy 142 dias faltan para verte ... y cuento cada segundo.. porque te adoro! Y a veces me pongo triste porque estas muy lejos y ya me haces falta... y miro tu foto... y se borra la distancia... (wooooo) Se que estas lejos hoy pues yo tambien lo estoy 142 dias faltan para verte Se que ests lejos hoy pues yo tambien lo estoy 142 dias faltan para verte y cuento cada segundo.. porque te adoro!

 

Vertaling

Als ik je zie, verandert mijn wereld van kleur Als ik je hoor Ik weet niet hoe ik de emotie moet omschrijven wanneer we 's avonds praten voordat we gaan slapen je laat me glimlachen en de hele dag aan je denken Ik weet dat je vandaag ver weg bent omdat ik dat ook ben Nog 142 dagen om je te zien en ik tel elke seconde .. omdat ik je aanbid! woooO !! Wil jij... vandaag morgen en voor altijd Je bent perfect.. Ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen! Alles wat je doet, maakt me blij je hebt me afgeleid en de hele dag aan je denken! Ik weet dat je vandaag ver weg bent omdat ik dat ook ben Nog 142 dagen om je te zien ... en ik tel elke seconde .. omdat ik je aanbid! En soms word ik verdrietig omdat je zo ver weg bent en ik heb je al nodig ... en ik kijk naar je foto ... en de afstand is gewist ... (wooooo) Ik weet dat je vandaag ver weg bent omdat ik dat ook ben Nog 142 dagen om je te zien Ik weet dat je vandaag ver weg bent omdat ik dat ook ben Nog 142 dagen om je te zien en ik tel elke seconde .. omdat ik je aanbid!