Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2contra1 Songtekst: hola hola bootie call

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2contra1 - hola hola bootie call ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hola hola bootie call? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2contra1! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2contra1 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hola hola bootie call .

Origineel

Hay cosas de ti que yo quiero cambiar Hay cosas de mi que no vas a cambiar tu reclamas y reclamas te gusta pelear ya me tienes harto, me pones mal te extrao, ya nada volver a sero fue mi nia No siento, que pueda vivir si tu amor Contesta el telefono no quiero escucharte, quiero desnudarte Contesta el telefono yo se que estas ahi, yo se que estas ahi Contesta el telefono no quiero escucharte, quiero desnudarte Contesta el telefono yo se que estas ahi, yo se que estas ahi Me gusta morderte el cuello hasta la espalda me gusta besarte bajo de tu falda Yo no puedo prometerte fidelidad No te pongas necia yo por ti no voy a cambiar Te cuento, que todo este tiempo te engae Mi nina Lo siento, ahora perdoname mi amor Contesta el telefono no quiero escucharte, quiero desnudarte Contesta el telefono yo se que estas ahi, yo se que estas ahi Contesta el telefono no quiero escucharte, quiero desnudarte Contesta el telefono yo se que estas ahi, yo se que estas ahi Contesta el telefono no quiero escucharte, quiero desnudarte Contesta el telefono yo se que estas ahi, yo se que estas ahi

 

Vertaling

Er zijn dingen aan jou die ik wil veranderen Er zijn dingen aan mij die je niet zult veranderen Je claimt en je houdt van vechten je hebt me beu, je maakt me ziek Ik mis je, niets is weer geworden mijn vriendin Ik heb niet het gevoel dat ik kan leven als je liefde Neem de telefoon op Ik wil je niet horen, ik wil je uitkleden Neem de telefoon op Ik weet dat je er bent, ik weet dat je er bent Neem de telefoon op Ik wil je niet horen, ik wil je uitkleden Neem de telefoon op Ik weet dat je er bent, ik weet dat je er bent Ik bijt graag je nek op je rug Ik kus je graag onder je rok Ik kan je geen trouw beloven Doe niet zo dwaas, ik zal niet voor je veranderen Ik zeg je dat ik je al die tijd bedrogen heb Mijn vriendin Sorry, vergeef me nu mijn liefde Neem de telefoon op Ik wil je niet horen, ik wil je uitkleden Neem de telefoon op Ik weet dat je er bent, ik weet dat je er bent Neem de telefoon op Ik wil je niet horen, ik wil je uitkleden Neem de telefoon op Ik weet dat je er bent, ik weet dat je er bent Neem de telefoon op Ik wil je niet horen, ik wil je uitkleden Neem de telefoon op Ik weet dat je er bent, ik weet dat je er bent