Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2contra1 Songtekst: lento lento

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2contra1 - lento lento ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lento lento? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2contra1! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2contra1 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lento lento .

Origineel

Yo siento que lo nuestro va lento, va lento Pero sabes que me quemo por dentro, por dentro Voy calculndote S que lo puedes ver. Quiero que sepas que te amo Que slo somos uno t y yo Quiero que sepas que no puedo estar un minuto ms sin pensar en ti. (x2) Tenerteo siempre, ya no es suficiente T ya sabes lo que quiero, al verte, tenerte Voy calculndote, s que lo puedes ver. Quiero que sepas que te amo Que slo somos uno t y yo Quiero que sepas que no puedo estar un minuto ms Sin pensar en t. Porque me gusta cuando ests junto a m Cuando hablamos en la noche y no te quieres dormir Y tu maquillaje queda en mi almohada y tu olor queda conmigo todo el fin de semana (naa na na na naa) Quiero que sepas que te amo Que slo somos uno t y yo Quiero que sepas que no puedo estar un minuto ms sin pensar en ti. (x2)

 

Vertaling

Ik heb het gevoel dat de onze langzaam, langzaam is Maar je weet dat ik van binnen brand, van binnen Ik bereken je Ik weet dat je het kunt zien. Ik wil dat je weet dat ik van je hou Dat het alleen jij en ik zijn Ik wil dat je weet dat ik geen minuut langer kan gaan zonder aan je te denken. (x2) Ik heb je altijd, het is niet genoeg Je weet al wat ik wil, jou zien, jou hebben Ik zoek je uit, ik weet dat je het kunt zien. Ik wil dat je weet dat ik van je hou Dat het alleen jij en ik zijn Ik wil dat je weet dat ik geen minuut langer kan blijven Zonder aan jou te denken. Omdat ik het leuk vind als je bij me bent Als we 's nachts praten en je wilt niet slapen En je make-up ligt op mijn kussen en je geur blijft het hele weekend bij me (naa na na na naa) Ik wil dat je weet dat ik van je hou Dat het alleen jij en ik zijn Ik wil dat je weet dat ik geen minuut langer kan blijven zonder aan je te denken. (x2)