Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2contra1 Songtekst: rolleando fuerte

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2contra1 - rolleando fuerte ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rolleando fuerte? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2contra1! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2contra1 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rolleando fuerte .

Origineel

Sentado en mi casa usando MySpace buscando una chica para hacerle el MyWay Alfa, BM, Maseratti eso no tengo Pero si te montas en mi Hyundai yo te entretengo Sweater Peludo Fama y Fortuna Mirao se refleja en mi grill Azul la luna wouwo wouwo Manos al Aire wouwo wouwo Marica el que no salte Vamos a tomar mucha cerveza Vamos por tequila y me bailas en la mesa No me importa lo que tu me digas Hoy voy a besar a todas tus amigas oh oh oh oh con todas tus amigas oh oh oh oh con todas tus amigas [Chicas cantan] Venimos a bailar sin la ropa puesta [Todos] 2contra1 apoya esa propuesta! L.E.G.O. con 2contra1 Rolleando!! Somos imparables tu mejor te vas quitando Salgo en la radio o a la 1] Soy millonario excentrico y me voy para la luna! wouwo wouwo Manos al Aire wouwo wouwo Marica el que no salte Vamos a tomar mucha cerveza Vamos por tequila y me bailas en la mesa No me importa lo que tu me digas Hoy voy a besar a todas tus amigas oh oh oh oh con todas tus amigas oh oh oh oh con todas tus amigas

 

Vertaling

Thuis zitten met MySpace op zoek naar een meisje om de MyWay te doen Alfa, BM, Maseratti Dat heb ik niet Maar als je op mijn Hyundai rijdt, zal ik je vermaken Harige trui Roem en fortuin Mirao wordt weerspiegeld in mijn grill Blue the moon wouwo wouwo Handen in de lucht wouwo wouwo Marica degene die niet springen Laten we veel bier drinken Laten we gaan voor tequila en je danst aan tafel Het kan me niet schelen wat je me vertelt Vandaag ga ik al je vrienden kussen Oh Oh oh oh met al je vrienden Oh Oh oh oh met al je vrienden [Meisjes zingen] We komen dansen zonder onze kleren aan [Iedereen] 2contra1 steunt dat voorstel! LEGO. met 2contra1 Rolleando !! We zijn niet te stoppen, je kunt maar beter opstijgen Ik zit op de radio of op 1] Ik ben een excentrieke miljonair en ik ga naar de maan! wouwo wouwo Handen in de lucht wouwo wouwo Marica degene die niet springt Laten we veel bier drinken Laten we gaan voor tequila en je danst aan tafel Het kan me niet schelen wat je me vertelt Vandaag ga ik al je vrienden kussen Oh Oh oh oh met al je vrienden Oh Oh oh oh met al je vrienden