Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2merica Songtekst: green screen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2merica - green screen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van green screen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2merica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2merica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals green screen .

Origineel

Episode's out the window Tracking's well defined Continue 'til tomorrow Tomorrow's out of time Intercepted Satellite malfunction Recorded Embedded conversation Pictures capture crisis Reports from on the spot Consume me Ruin me I don't know what you're doin' to me The truest belief Busted like clueless thiefs It has proven to me That I'm losin' the lead With the booze and the weed Laced like shoes to my feet Where the 2's follows 3's and the blues mix with greens Hit the snooze... Now it's back to your dreams and the things that make you feel Oh so nice and the only time I find them is the middle of the night Live action entertainment Close your eyes to make it stop! Episode's out the window Tracking's well defined Continue 'til tomorrow Tomorrow's out of time Screen is green Look at that I'd settle for a hurricane But it's war in Iraq Iran

 

Vertaling

Aflevering is uit het raam Tracking is goed gedefinieerd Ga door tot morgen Morgen is geen tijd meer Onderschept Satellietstoring Opgenomen Ingebed gesprek Foto's leggen crisis vast Verslagen van ter plaatse Consumeer me Verpest me Ik weet niet wat je met me doet Het meest ware geloof Betrapt als clueless dieven Het is mij bewezen Dat ik de leiding verlies Met de drank en de wiet Geregen als schoenen aan mijn voeten Waar de 2's 3's volgen en de blues mengen zich met groen Druk op de snooze ... Nu is het terug naar je dromen en de dingen die je laten voelen Oh zo leuk en de enige keer dat ik ze vind is het midden van de nacht Live actie-entertainment Sluit je ogen om het te laten stoppen! Aflevering is uit het raam Tracking is goed gedefinieerd Ga door tot morgen Morgen is geen tijd meer Scherm is groen Moet je zien Ik zou genoegen nemen met een orkaan Maar het is oorlog in Irak Iran