Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2merica Songtekst: never met tomorrow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2merica - never met tomorrow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never met tomorrow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2merica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2merica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never met tomorrow .

Origineel

El Skorpions! Cracks in the sidewalk shadows of my steps cracks in the sidewalk shadows of my steps shadows of my steps I never met tomorrow tomorrow is just another day I never know who to follow following will find your way I never met tomorrow tomorrow is just another today I never know the answers The answers people keep asking, why I never wait for acceptance Waiting's just the end of the line Never met tomorrow Never known who to follow Never met tomorrow Ttomorrow is just another today

 

Vertaling

El Skorpions! Barsten in de stoep schaduwen van mijn stappen scheuren in de stoep schaduwen van mijn stappen schaduwen van mijn stappen Ik heb morgen nooit ontmoet morgen is gewoon weer een dag Ik weet nooit wie ik moet volgen volgende zal je weg vinden Ik heb morgen nooit ontmoet morgen is gewoon weer een vandaag Ik weet de antwoorden nooit De antwoorden die mensen blijven vragen, waarom Ik wacht nooit op acceptatie Wachten is nog maar het einde van de lijn Morgen nooit ontmoet Nooit geweten wie je moet volgen Morgen nooit ontmoet Ttomorrow is gewoon een andere vandaag