Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2ne1 Songtekst: i am the best (english ver.)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2ne1 - i am the best (english ver.) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am the best (english ver.)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2ne1! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2ne1 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am the best (english ver.) .

Origineel

[CL]. I am the Best. I am the Best. I am the Best. I am the Best. Th-th-the Best. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Oh my god. [BOM]. Whoever looks at me can see I'm kind of a killer alright. This body is second to no one alright. [DARA]. You're following behind me but. I'm only running forward. I jump on top of the table you're sitting at. I don't care. [CL]. If you touch me you won't be able to handle it. I'm hot hot hot hot fire. Before I flip something over. Please can someone stop me. [MINZY]. I open my closet and. Put on the freshest outfit. The reflection of my face in the mirror. I carefully check it over. Right now it's 8. I'm supposed to meet up at 8:30. Tonight I set out with bold steps. [CL]. I am the Best. I am the Best. I am the Best. I am the Best. Th-th-the Best. [MINZY]. Whoever looks at me can see I'm kind of fabulous alright. Even if you were me, you'd be envious of this body alright. [BOM]. Guys are turning around to look at me. Girls are following me. Being looked down on in the spot. I'm sitting at, every day is tiring. [DARA]. Pretending to be an athlete, this snobby. Clumsy Playa. Like you're a flat tire. I'll dump you good for people to see. [CL]. I refuse to be compared. I'm telling you the truth. If we're talking about my value, I'm a. Billion dollar baby. People who know a thing or two. They all know it so ask them. Grab anyone and ask them. Who is the best. I am the best. I am the best. I am the best. I am the best. [CL]. Who? You are better than me?. No no no no na na na na. Who? You are better than me?. No no no no na na na na. Who? You are better than me?. No no no no na na na na. Who? You are better than me?. No no no no na na na na. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Oh my god

 

Vertaling

[CL]. Ik ben de beste. Ik ben de Beste. Ik ben de Beste. Ik ben de Beste. D-d-de beste. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Oh mijn god. [BOM]. Wie naar me kijkt kan zien dat ik een soort moordenaar ben. Dit lichaam is voor niemand onderdoet. JE VOLGT ME, MAAR... Je volgt me, maar... Ik loop alleen maar vooruit. Ik spring boven op de tafel waar je aan zit. Kan me niet schelen. [CL]. Als je me aanraakt, kun je het niet aan. Ik ben heet heet heet vuur. Voordat ik iets omgooi. Kan iemand me alsjeblieft tegenhouden. [MINZY]. Ik open mijn kast en. Trek de meest verse outfit aan. De reflectie van mijn gezicht in de spiegel. Ik kijk het zorgvuldig na. Het is nu 8 uur. Ik heb afgesproken om 8:30. Vanavond ga ik op weg met moedige stappen. [CL]. Ik ben de beste. Ik ben de Beste. Ik ben de beste. Ik ben de Beste. D-d-de beste. [MINZY]. Wie naar me kijkt, ziet dat ik geweldig ben. Zelfs als je mij was, zou je jaloers zijn op dit lichaam, oké. [BOM]. Jongens draaien zich om, om naar mij te kijken. Meisjes volgen me. Er wordt op de plek neergekeken. Ik zit op, elke dag is vermoeiend. [DARA]. Doen alsof je een atleet bent, deze snobistische. Onhandige Playa. Alsof je een lekke band bent. Ik dump je zodat iedereen het kan zien. [CL]. Ik weiger vergeleken te worden. Ik vertel je de waarheid. Als we het over mijn waarde hebben, ik ben een... Miljard dollar baby. Mensen die het een en ander weten. Ze weten het allemaal, dus vraag het ze. Grijp iedereen en vraag het ze. Wie is de beste. Ik ben de beste. Ik ben de beste. Ik ben de beste. Ik ben de beste. [CL]. Wie? Jij bent beter dan ik?. Nee nee nee nee na na na na. Wie? Jij bent beter dan mij?. Nee nee nee nee na na na na. Wie? Jij bent beter dan mij?. Nee nee nee nee na na na na. Wie? Jij bent beter dan mij?. Nee nee nee nee na na na. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Bam Ratatata Tatatatata. Oh mijn god