Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2nyo Songtekst: roll with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2nyo - roll with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van roll with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2nyo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2nyo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals roll with me .

Origineel

Rolling down our window Chilling in the back seat Stepped out the car Now they all want me Getting crazy all love Getting back to my street Music tryna get you numb, get numb with me yeah When the music playing loud And the bass surround sound Makes you flow go back And be popping your back It's the perfect type of night And the night is starting right (yeah) I've been flossin it's plain to see You cane and roll with me Na Na Na I've been up in this V.I.P Reserving all my homies seats Na Na Na Wanna get back how do I This feeling makes me feel so shy Na Na Na Wanna know how can I lie When he's watching me eye to eye Raise your hand (say yes) If you want to party (say yes) If youring my way (say yes) Cause we turnt all the way (say yes, yes) I see attractive faces Rocking wigs with laces With their fly small waistes And the guys be going crazy I don't need to ask for no help I got the direction I'm my own dang help Walk in to the V.I.P Celebrity humbly. Never got a brag bout me People already see. I'm just here to get my party on Got all the people turning all on and on When the music playing loud And the bass surround sound Makes you flow go back And be popping your back It's the perfect type of night And the night is starting right yeah I've been flossin it's plain to see You cane and roll with me Na Na Na I've been up in this V.I.P Reserving all my homies seats Na Na Na Wanna get back how do I This feeling makes me feel so shy Na Na Na Wanna know how can I lie When he's watching me eye to eye Get to know, were 2NYO (Na na na na na) We don't hold no grudge you can roll with us. (Na na na na na ) Go crazy, get dumb and down with us Nanana If the vibe is good, and you looking fly then let's ride or die When the music playing loud And the bass surround sound Makes you flow go back And be popping your back It's the perfect type of night And the night is starting right yeah I've been flossin it's plain to see You cane and roll with me Na Na Na I've been up in this V.I.P Reserving all my homies seats Na Na Na Wanna get back how do I This feeling makes me feel so shy Na Na Na Wanna know how can I lie When he's watching me eye to eye You cane and roll with me yeah

 

Vertaling

Ons raam naar beneden rollen Chillen op de achterbank Stapte uit de auto Nu willen ze me allemaal Gek worden van alle liefde Terug naar mijn straat Muziek probeer je verdoofd te krijgen, verdoofd met mij ja Als de muziek luid speelt En het bas surround-geluid Laat je stromen terug gaan En knal je rug Het is het perfecte type nacht En de nacht begint goed (ja) Ik ben aan het flossen, het is duidelijk te zien Je kunt met me rieten en rollen Na Na Na Ik zit in deze V.I.P Al mijn homies-stoelen reserveren Na Na Na Ik wil terug hoe ik Door dit gevoel voel ik me zo verlegen Na Na Na Wil weten hoe ik kan liegen Als hij me oog in oog bekijkt Steek uw hand op (zeg ja) Als je wilt feesten (zeg ja) Als je op mijn manier bent (zeg ja) Omdat we de hele weg afslaan (zeg ja, ja) Ik zie aantrekkelijke gezichten Schommelpruiken met veters Met hun gulp kleine taille En de jongens worden gek Ik hoef geen hulp te vragen Ik heb de richting Ik ben mijn eigen verdomde hulp Loop naar de V.I.P Beroemdheid nederig. Ik heb nooit opscheppen over mij Mensen zien het al. Ik ben hier alleen om mijn feestje te geven Heb alle mensen die alles aan en uit zetten Als de muziek luid speelt En het bas surround-geluid Laat je stromen terug gaan En knal je rug Het is het perfecte type nacht En de nacht begint goed ja Ik ben aan het flossen, het is duidelijk te zien Je kunt met me rieten en rollen Na Na Na Ik zit in deze V.I.P Al mijn homies-stoelen reserveren Na Na Na Ik wil terug hoe ik Door dit gevoel voel ik me zo verlegen Na Na Na Wil weten hoe ik kan liegen Als hij me oog in oog bekijkt Maak kennis met 2NYO (Na na na na na) We koesteren geen wrok die je met ons kunt delen. (Na na na na na) Word gek, word dom met ons Nanana Als de sfeer goed is en je kijkt vliegend, laten we dan rijden of sterven Als de muziek luid speelt En het bas surround-geluid Laat je stromen terug gaan En knal je rug Het is het perfecte type nacht En de nacht begint goed ja Ik ben aan het flossen, het is duidelijk te zien Je kunt met me rieten en rollen Na Na Na Ik zit in deze V.I.P Al mijn homies-stoelen reserveren Na Na Na Ik wil terug hoe ik Door dit gevoel voel ik me zo verlegen Na Na Na Wil weten hoe ik kan liegen Als hij me oog in oog bekijkt Je kunt met me rieten en rollen, ja