Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac Songtekst: fire on my target (ft. prodigy)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac - fire on my target (ft. prodigy) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fire on my target (ft. prodigy)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fire on my target (ft. prodigy) .

Origineel

[Verse 1: 2Pac] I be a hustler til it's over, motherfucker The motherfuckin' dust kicker, who can you trust? Do you have the heart to see a nigga, before you bust? My name is spoken on the tongues of so many foes Bustin' motherfuckers out the box, I ain't even go! Now how the hell do you explain, my claim to fame? From doin' flicks to bustin' tricks out the fuckin' frame Got these bitches on my jock, niggas on my block Jealous ass suckers got 'em duckin' from my smokin' Glock And bustin' niggas asses to stay alive Skinny ass player watchin' bigger motherfuckers fry They ask me how I’m livin? Haaah I’m a hustler Buckin' busters 'til they die [Prodigy] Lord Forgive me The Hennessy got me not knowin' how to act I'm fallin' and I can't turn back Until my death You walkin' with your head down, scared to look God bless my soul [Hook] They got me runnin' from the police, nowhere to go With the lights out, rollin' down a dirt road But I ain't goin' alive, I'd rather die than be a convict I'd rather fire on my target They got me runnin' from the police, nowhere to go With the lights out, rollin' down a dirt road But I ain't goin' alive, I'd rather die than be a convict I'd rather fire on my target, oh shit! [Prodigy] We got the illest combination of this right here man Ha-ha, uh man, y'all runnin' out of steam already? That's all y'all got man? That's all y'all got man?! [Verse 2: Prodigy] It go one, two, three to the fourth That nigga P-Double got that shit for y'alls Peoples to rock to, stirrin' up pots of brew In hell's kitchen, I chef the impossible To serve hot plates all across the Unified States Sit down and sup with the top rap reps We the streets that's watchin', boy, move diligent You better walk like a nigga on a tightrope do Infamous Might catch me in a burgundy chair, my shirt blockin' Fresh with my bandanna and Timbs, we outta there Pushin' to the limit like Montana did Army bags full of money, bullet proof this And that too, put some in the roof Niggas be shootin' from windows, we untouchable Yea we is rich thugs, that shoot up clubs Make albums that click more than little drugs [Hook] They got me runnin' from the police, nowhere to go With the lights out, rollin' down a dirt road But I ain't goin' alive, I'd rather die than be a convict I'd rather fire on my target They got me runnin' from the police, nowhere to go With the lights out, rollin' down a dirt road But I ain't goin' alive, I'd rather die than be a convict I'd rather fire on my target, oh shit! [Verse 3: 2Pac] Niggas know I ain't the one to sleep on, I'm under pressure Gotta sleep with my piece, an extra clip beside my dresser Word to God I've been ready to die since I was born I don't want no shit but niggas trip and, yo, it's on Open fire on my adversaries, don't even worry Better have on a vest aim for the chest and then you buried It's a man's world, niggas get played, another stray Hope I live to see another day, hey! I'm gettin' sweated by these undercovers Who can I trust, got my mama stressin', thinkin' it's a drug bust Gotta get paid but all the drama that's attached We livin' a drug life, THUG LIFE, each day could be my last Will I blast when it's time to shoot? Don't even ask That's the consequences when ya livin' fast Don't turn around I ain't givin' up, cause they don't worry me Pussy ass bitches better bury me, bury me! [Hook] They got me runnin' from the police, nowhere to go With the lights out, rollin' down a dirt road But I ain't goin' alive, I'd rather die than be a convict I'd rather fire on my target They got me runnin' from the police, nowhere to go With the lights out, rollin' down a dirt road But I ain't goin' alive, I'd rather die than be a convict I'd rather fire on my target, oh shit! (x2)

 

Vertaling

[Verse 1: 2Pac] I be a hustler til it's over, motherfucker The motherfuckin' dust kicker, who can you trust? Heb je het hart om een nigga te zien, voordat je kapot gaat? Mijn naam is gesproken op de tongen van zo veel vijanden Klootzakken uit de bak pakken, ik ga niet eens. Hoe verklaar je dan in godsnaam dat ik beroemd ben? Van het doen van flicks tot het uitbreken van trucs uit het verdomde frame. Ik heb die wijven op mijn nek, nikkers op mijn blok Jaloerse sukkels, ze duiken weg voor mijn smoking Glock. En ik sla negers in elkaar om in leven te blijven. Magere reet speler kijkt toe hoe grotere klootzakken braden Ze vragen me hoe ik leef? Haaah ik ben een ritselaar Ik sla ze tot ze dood zijn [Prodigy] Heer vergeef me The Hennessy got me not knowin' how to act I'm fallin' and I can't turn back Until my death You walkin' with your head down, scared to look God zegene mijn ziel [Hook] Ze hebben me op de vlucht voor de politie, nergens om heen te gaan With the lights out, rollin' down a dirt road Maar ik ga niet levend weg, ik ga liever dood dan dat ik een veroordeelde ben Ik schiet nog liever op mijn doelwit Ze hebben me op de vlucht voor de politie, nergens om heen te gaan With the lights out, rollin' down a dirt road Maar ik ga niet levend weg, ik ga liever dood dan dat ik een veroordeelde ben Ik schiet nog liever op mijn doelwit, oh shit! [Prodigy] We hebben de beste combinatie van dit hier man Ha-ha, uh man, zijn jullie nu al doorgeslagen? Is dat alles wat jullie hebben, man? Dat is alles wat jullie hebben man?! [Verse 2: Prodigy] Het gaat één, twee, drie naar de vierde That nigga P-Double got that shit for y'alls Peoples to rock to, stirrin' up pots of brew In hell's kitchen, I chef the impossible To serve hot plates all across the Unified States Sit down and sup with the top rap reps Wij zijn de straten die kijken, jongen, wees ijverig Je kunt beter lopen als een nigga op een koord Infamous Might catch me in a burgundy chair, my shirt blockin' Fresh with my bandanna and Timbs, we outta there Pushin' to the limit like Montana did Legerzakken vol met geld, kogelvrij dit En dat ook, stop wat in het dak Negers schieten uit ramen, wij zijn onaantastbaar Yea we are rich thugs, that shoot up clubs Maken albums die meer klikken dan kleine drugs [Hook] Ze hebben me op de vlucht voor de politie, nergens om heen te gaan With the lights out, rollin' down a dirt road Maar ik ga niet levend weg, ik sterf liever dan dat ik een veroordeelde ben Ik schiet nog liever op mijn doelwit Ze hebben me op de vlucht voor de politie, nergens om heen te gaan With the lights out, rollin' down a dirt road Maar ik ga niet levend weg, ik ga liever dood dan dat ik een veroordeelde ben Ik schiet nog liever op mijn doelwit, oh shit! [Verse 3: 2Pac] Niggas know I ain't the one to sleep on, I'm under pressure Gotta sleep with my piece, an extra clip beside my dresser Ik ben al klaar om te sterven sinds ik geboren ben I don't want no shit but niggas trip and, yo, it's on Open het vuur op mijn tegenstanders, maak je geen zorgen Doe een vest aan, richt op de borst en dan ben je begraven. It's a man's world, niggas get played, another stray Ik hoop dat ik nog een dag leef, hé! Ik word bezweet door deze undercovers Wie kan ik vertrouwen, m'n moeder is gestresst, ze denkt dat het een drugsvangst is Gotta get paid but all the drama that's attached We leven een drugsleven, THUG LIFE, elke dag kan mijn laatste zijn Zal ik ontploffen als het tijd is om te schieten? Vraag het maar niet. Dat zijn de gevolgen als je snel leeft Draai je niet om, ik geef niet op, want ze maken me niet bang Kutwijven kunnen me beter begraven, begraaf me! [Hook] They got me runnin' from the police, nowhere to go With the lights out, rollin' down a dirt road But I ain't goin' alive, I'd rather die than be a convict I'd rather fire on my target They got me runnin' from the police, nowhere to go With the lights out, rollin' down a dirt road But I ain't goin' alive, I'd rather die than be a convict Ik schiet liever op mijn doelwit, oh shit! (x2)