Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac Songtekst: fuckin wit the wrong nigga

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac - fuckin wit the wrong nigga ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fuckin wit the wrong nigga? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fuckin wit the wrong nigga .

Origineel

Niggas.. fuckin' with the wrong nigga [Verse 1] My seductive introduction be specific Still elusive, but exclusive's what I give you when I kick it And I'm still lifted; niggas can't get with Mr. Wicked Picture me flippin' my adversaries, gettin' the dick swiftly Niggas is swingin' wild, but they styles miss me You can bring that bitch, but your whole click will still get treated shitty Business never personal I'm up before the sun come up, I'm tired Just a ghetto star, a drop top double-R is what I'm ridin' Nigga, if you was half the man your bitch was Bring yo' artillery when you come for me, ‘cause we sick thugs No hesitation when I pull and blast, ‘cause Syke was bustin' Plus, Bo had 'em duckin', screamin', "Get they cash!" So now I got the law on me My phone's tapped, so I had to send word through my lil' homies Tell them niggas this the year when they pull the trigger Shit, this is what you get, for fuckin' with the wrong nigga [Hook] This is what you get When you fuckin' with the wrong nigga Hehehehe, yeah, nigga, peep it [Verse 2] Before I lay me down to sleep, I pray and thank the Lord For givin' me another fruitful day I wanna be a peaceful, man, but still when niggas come for me All I can see is gettin' 'em killed For real, it's how I feel Reflect my thoughts, flowin' on these reels Make my enemies deal with my steel; they caps peeled We still cool, but you played yourself Give him the MAC and make him spray hisself, heyyy Fallin' legends clutchin' chrome three-five-seven Puttin' two bullets to they dome, wanted to die in Heaven Why call in shots? Nobody really as clear as me Ain't tryin' to help the feds get a case for conspiracy Murder, my foes get disposed of We all homies to the death, so my true niggas show me love God, forgive me for my lifestyle, a negative figure But why they fuckin' with the wrong nigga You know? [Hook] It's like.., why you fuckin' with the wrong nigga? [Verse 3] I was raised by thugs, schooled by killers Learned my mathematics skills from real drug dealers Tried to rise, but they tried me I guess they all had to die, ‘cause we tried peace I die in these streets Blast 'til they recognize Still do or die, all my niggas gettin' high, watchin' time fly Best strategize on the way to profit Best organize how you ride, so they can't stop it Then keep it poppin', lot of busters wanna see me fall I fucked your bitch, and now this new shit, gon', fade 'em all My niggas ball, made a call for some back-up The lil' homies and my dogs in the black truck "Buck buck" was the sound as they gats burst No need for ambulance, baby, bring the black hearse Should've never fucked around, buster How you figure makin' moves on the wrong nigga [Hook] It's what it sounds like, ding ding ding.. When you fuckin' with the wrong nigga Niggas gettin' hit, when they fuckin' with the wrong nigga Fuckin' with the wrong nigga

 

Vertaling

Niggas.. fuckin' with the wrong nigga [Verse 1] My seductive introduction be specific Still elusive, but exclusive's what I give you when I kick it And I'm still lifted; niggas can't get with Mr. Wicked Picture me flippin' my adversaries, gettin' the dick swiftly Negers zijn wild aan het swingen, maar ze missen mij Je kan die teef meenemen, maar je hele groep zal nog steeds slecht behandeld worden Zaken zijn nooit persoonlijk Ik ben op voor de zon opkomt, ik ben moe Just a ghetto star, a drop top double-R is what I'm Ridin' Neger, als jij half de man was die je teef was Breng je artillerie mee als je voor mij komt, want wij zijn zieke schurken Geen aarzeling als ik trek en schiet, want Syke was er geweest En Bo liet ze bukken, schreeuwend, "Pak het geld!" Dus nu heb ik de wet tegen me. Mijn telefoon wordt afgeluisterd, dus ik moest het doorgeven aan mijn kleine maatjes Vertel ze dat dit het jaar is dat ze de trekker overhalen. Shit, dit is wat je krijgt, als je met de verkeerde nigga neukt [Hook] Dit is wat je krijgt When you fuckin' with the wrong nigga Hehehe, yeah, nigga, peep it [Verse 2] Voordat ik ga slapen, bid ik en dank ik de Heer Omdat hij me weer een vruchtbare dag heeft gegeven I wanna be a peaceful, man, but still when niggas come for me zie ik alleen maar dat ze vermoord worden Echt, zo voel ik me. Reflect my thoughts, flowin' on these reels Make my enemies deal with my steel; they caps peeled We zijn nog steeds cool, maar je hebt jezelf bespeeld Geef hem de MAC en laat hem zichzelf spuiten, heyyy Fallin' legends clutchin' chrome three-five-seven Puttin 'twee kogels naar hun koepel, wilde sterven in de hemel Why call in shots? Nobody really as clear as me Ik probeer de feds niet te helpen met een zaak voor samenzwering. Moord, mijn vijanden worden opgeruimd We zijn allemaal vrienden tot de dood, dus mijn ware nikkers tonen me liefde God, vergeef me voor mijn levensstijl, een negatief figuur But why they fuckin' with the wrong nigga Weet je dat? [Hook] It's like..., why you fuckin' with the wrong nigga? [Verse 3] Ik ben opgevoed door schurken, geschoold door moordenaars Leerde mijn wiskunde vaardigheden van echte drugsdealers Probeerde te stijgen, maar ze probeerden mij Ik denk dat ze allemaal moesten sterven, want wij probeerden vrede Ik sterf in deze straten Ik schiet tot ze het erkennen Nog steeds doen of sterven, al mijn niggas worden high, kijken hoe de tijd vliegt Je kunt het beste een strategie bedenken op weg naar winst. Organiseer hoe je rijdt, zodat ze het niet kunnen stoppen Dan blijf het knallen, veel busters willen me zien vallen Ik neukte je teef, en nu deze nieuwe shit, ga ik ze allemaal laten verdwijnen. My niggas ball, made a call for some back-up The lil' homies and my dogs in the black truck "Buck buck" was het geluid toen ze barstten Geen ambulance nodig, baby, breng de zwarte lijkwagen Should've never fucked around, buster How you figure makin' moves on the wrong nigga [Hook] It's what it sounds like, ding ding ding.. When you fuckin' with the wrong nigga Niggas gettin' hit, when they fuckin' with the wrong nigga Fuckin' with the wrong nigga