Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac Songtekst: how long will they mourn me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac - how long will they mourn me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how long will they mourn me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how long will they mourn me .

Origineel

How long will they mourn me? Yeah! This for my nigga Kato It's still on nigga, believe that We live a Thug Life, Thugs for Life Yeah (How long will they mourn me?) We handle this shit for you bwoy Yeah nigga 2Pac in this motherfucker All my homies drinkin' liquor Tears in everybody's eyes Niggas cried, to mourn a homie's homicide But I can't cry, instead I'm just a shoulder Damn, why they take another soldier? I load my clip before my eyes blurry, don't worry I'll get them suckers back before your buried (shit) Retaliate and pull a one-eight-seven Do real niggas get to go to heaven? How long will they mourn me? Bury me a motherfuckin' G Bitch don't wanna die, then, don't fuck with me It's kinda hard to be optimistic When your homie's lyin' dead on the pavement twisted Y'all don't hear me doe, I'm tryin hard to make amends But I'm losin' all my motherfuckin' friends, damn! They should've shot me when I was born Now I'm trapped in the motherfuckin' storm How long will they mourn me? I wish it would have been another How long will they mourn me? How long, will they mourn my brother (Half them niggas all dead and shit) How long will they mourn me? I wish it would have been another (dedicated this to Kato nigga, and e'ry thug) How long will they mourn me? How long, will they mourn my brother (yo nigga, we gotta keep this shit goin' on, yo Syke) How long will they mourn me? Every motherfuckin' day homie You stayed down when the other niggas didn't know me From my heart to the trigger you my fuckin' nigga And things won't be the same without ya nigga I remember kickin' back, you wanted a 'llac And goin' half on a motherfuckin' hundred sack Smokin' blunt after blunt, and steady drinkin' Hung around so much, you knew what I was thinkin' Tell me Lord, why you take big Kato? So confused not knowing which way to go I'm goin' crazy and runnin' out of fuckin' time I can't take it, I'm losin' my fuckin' mind So day after day, ride after ride We'll hook up on the other side Watch over your family and your newborn Till we meet again homie How long will they mourn me? I wish it would have been another (Big Kato) How long will they mourn me? How long, will they mourn, my brother (It's still on nigga) How long will they mourn me? I wish it would have been another (Yeah) How long will they mourn me? How long will they mourn, my brother (Rated R, Double Jeapordy, Mac 10) Damn, a nigga tired of feelin' sad I'm tired of puttin' in work I'm tired of cryin' watchin' my homies leave the earth I know soon one day I'll be in the dirt And my peoples'll be mournin' When they get a call from the coroner All niggas can say is that's fucked up And get tossed up, reminiscin' how we grew up (my nigga) Rest and love to my nigga Kato See you in the crossroads real soon For now let me pour out some brew I'll be always thinkin' of ya homie Rest in peace, how long will they mourn me? We know life's a fuckin' trip And everybody gotta go But why the fuck it have to be my nigga Kato? Another nigga fell victim to the chrome It's enough to make you crazy, it's fuckin' with my dome You only live once on this earth a nigga had it bad Since the day, of my motherfuckin' birth (uh) But niggas say they down and they always be my homie But when a nigga gone, how long will ya mourn me? (Yeah!) I wish it would have been another (Mac 10 in this motherfucker, yeah!) How long will you mourn me?! How long, will they mourn my brother (Thug Life boy, Nate, blowin that shit) I wish it would have been another (Nate Dogg do that shit nigga, yeah) How long will you mourn me?! How long will they mourn, my brother (This for my nigga Kato, and all his kids) How long will you mourn me?! I wish it would have been another How long will they mourn my brother

 

Vertaling

Hoe lang zullen ze om me rouwen? Yeah! Dit is voor mijn nigga Kato. It's still on nigga, believe that We leven een Thug Life, Thugs for Life Yeah (Hoe lang zullen ze om me rouwen?) We regelen deze shit voor je bwoy Ja, nigga. 2Pac in this motherfucker All my homies drinkin' liquor Tears in everybody's eyes Niggas cried, to rourn a homie's murder Maar ik kan niet huilen, in plaats daarvan ben ik gewoon een schouder Verdomme, waarom nemen ze een andere soldaat? I load my clip before my eyes blurry, don't worry Ik krijg die sukkels terug voordat je begraven wordt (shit) Ik neem wraak en trek een één-acht-zeven Gaan echte negers naar de hemel? Hoe lang zullen ze om me rouwen? Begraaf me in een verdomde G Als je niet dood wilt, rotzooi dan niet met me. It's kinda hard to be optimistic When your homie's lyin' dead on the pavement twisted Jullie horen me niet, ik doe mijn best om het goed te maken Maar ik verlies al mijn verdomde vrienden, verdomme! Ze hadden me moeten neerschieten toen ik geboren werd. Nu zit ik gevangen in de storm. Hoe lang zullen ze om me rouwen? Ik wou dat het een ander was geweest. Hoe lang zullen ze om me rouwen? Hoelang zullen ze om mijn broer rouwen? De helft van de negers is dood. Hoe lang zullen ze om me rouwen? Ik wou dat het een ander was geweest (opgedragen aan Kato nigga, and e'ry thug) Hoe lang zullen ze om me rouwen? How long, will they rouw my brother (yo nigga, we gotta keep this shit goin' on, yo Syke) Hoe lang zullen ze om me rouwen? Every motherfuckin' day homie You stayed down when the other niggas didn't know me Van m'n hart tot de trekker, jij bent m'n neukneger. En dingen zullen niet meer hetzelfde zijn zonder jou nigga Ik weet nog dat ik je terugsloeg, je wilde een 'llac En dat je voor de helft in een zak van honderd zat. Je rookte de ene blunt na de andere, en dronk constant. Je hing zo vaak rond, dat je wist wat ik dacht. Vertel me Heer, waarom nam je grote Kato? Zo verward, niet wetend welke kant ik op moet Ik word gek en heb geen tijd meer. Ik kan er niet tegen, ik verlies mijn verstand Dus dag na dag, rit na rit We ontmoeten elkaar aan de andere kant Waak over je familie en je pasgeborene. Till we meet again homie Hoe lang zullen ze om me rouwen? Ik wou dat het een ander was geweest (Big Kato) Hoe lang zullen ze om me rouwen? Hoe lang zullen ze om me rouwen, mijn broeder (It's still on nigga) Hoe lang zullen ze om me rouwen? I wish it would have been another (Yeah) Hoelang zullen ze om me rouwen? How long will they rouw, my brother (Rated R, Double Jeapordy, Mac 10) Damn, a nigga tired of feelingin' sad I'm tired of puttin' in work Ik ben moe van het huilen als ik zie dat m'n maatjes de aarde verlaten Ik weet dat ik op een dag in de modder zal liggen En mijn mensen zullen rouwen Als ze een telefoontje krijgen van de lijkschouwer Alles wat nikkers kunnen zeggen is dat het klote is En opgestoken worden, terwijl ze denken aan hoe we opgroeiden (mijn neger) Rust en liefde voor mijn nigga Kato Ik zie je binnenkort op het kruispunt Voor nu laat me wat brouwsel uitschenken Ik zal altijd aan je denken, homie Rust in vrede, hoe lang zullen ze om me rouwen? We weten dat het leven een reis is. And everybody gotta go Maar waarom moet het verdomme mijn nigga Kato zijn? Een andere neger is het slachtoffer geworden van het chroom. Het is genoeg om gek van te worden, het neukt met mijn koepel Je leeft maar één keer op deze aarde, een nigga had het slecht Since the day of my motherfuckin' birth But niggas say they down and they always be my homie But when a nigga gone, how long will ya mourn me? (Yeah!) I wish it would have been another (Mac 10 in this motherfucker, yeah!) Hoe lang zul je om me rouwen? Hoe lang zullen ze rouwen om mijn broer? (Thug Life boy, Nate, blowin that shit) I wish it would have been another (Nate Dogg do that shit nigga, yeah) Hoe lang zullen jullie om me rouwen? Hoe lang zullen ze rouwen, mijn broer (Dit voor mijn nigga Kato, en al zijn kinderen) Hoe lang zul je om me rouwen?! I wish it would have been another Hoe lang zullen ze rouwen om mijn broer