Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac Songtekst: in his own words

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac - in his own words ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in his own words? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in his own words .

Origineel

[Interview] (made nigga to the grave nigga!) you can't disrespect the loveall those ghettos and towns..I love y'allwassup y'all it's the thug lord 2Pac I'm coming back for sho' (made nigga to the grave) harder and harderY'all can't fade me. Y'all can't turn on me don't change on me(this is it)you know what I meanwhat's poppin'all those ghettos all those..what's poppin'only god can judge usI'm riding y'all can't fade me , I'm Ridingmade me #1 you know what I meanand I'm coming back fo' sho'So you can imagine how I feelThat's wrong[Verse 1: 2Pac] They try to ban me, cause the brothas makin' noise a lot I tear that asses and the boys Bout to poison the block They got me jocked But now I'm strapped and gettin' hotter Runnin' from the cop, as I try to cock my Glock The war won't stop That's why they wanna ban the music You ever notice how the cops can't stand the music See a black man coolin' with a mexican We can all have peace on the sets again Give a shout-out to my homies in the Pen', they try to keep us down 'fore we clown everytime we hit the Top-10 so why are people telling me I'm wrong for doing what I'm doingI'm a reflection of the community[Hook: Young noble] +[Interview] Brothas talk a lot of shit, but that'a after you gone Cause they fear you in a physical form Outlaw in his own Words, they just get served Stuck out on a block out when the drama occurs Brothas talk a lot of shit, but that'a after you gone Cause they fear you in a physical form Outlaw in his own Words, they just get served Stuck out on a block out when the drama occurs [Verse 2: 2Pac] Once again it's yo friend out of Oakland Hopin' they keep the hip-hops clubs open Now we can fight and let 'em close [?] We can have peace and so we control them Ain't nobody gettin' paid, it's a damn shame Why gangbang brothas in the same gang take security to blame Cause they lettin' it off, brothas come to have fun But they settin' it off One time make it worst when they sweat us Send a army of pigs to come get us So I'm runnin' out of time, and it's cool, down with my (homeboy put it down) [Hook: Young noble] +[Interview] Brothas talk a lot of shit, but that'a after you gone Cause they fear you in a physical form Outlaw in his own words, they just get served Stuck out on a block out when the drama occurs Brothas talk a lot of shit, but that'a after you gone Cause they fear you in a physical form Outlaw in his own words, they just get served Stuck out on a block out when the drama occurs [break] [Interview 2] you know what I mean going through tryna come up And then get pulled up back 5 steps then you move make 8 steps and pull you back 18 steps so To me it's not personal because they're all going through it. The only thing that makes it different and original with me is that people get to watch it from beginning to end like soap opera. You get to watch mine'severytime I think this is it and I go all out to beat that and I win or I lose then I come into the next one and it's worse. It's like the twilight zone. It's like some evil, unstoppable shit that is won't let me goI wanted to get out the game. I'm trying to get out the game and they wanna dirty up my memory. They wanna dirty up everything I worked forI feel as though what was done in the dark will come to lightwhat's the problem!attitude's them change it's not as sick as it used to beI can't front. It slowed me down. What went through my mind was 'like damn I'm shot', I couldn't believe I could ever get touchedThat's why I attack the way I do, because I'm a general and I'm a smart general and I'm not gonna attack at no blind soldierI feel like I'm doing it for hip hop all do is get me [?] outhell nah we goin taking it personal and my choices have already been made even if I wanna change it so that's how I know who shot me,what happened and everything they mad cause I know what happenedI feel as though what was done in the dark will come to light the secrets that everybody is gon find out about that I don't have to playa hater [?] about that will come out and you will find out for yourself and you'll know why I did it But it's a game. It's the game of life, Do I win or do I lose?. I know one day they're gonna shut the game down but I gotta have as much fun and go around the board as many times as I can before it's my turn to leave (what! ,Makaveli in his own words What!, Outlaw in his own words What! What!) Outlaw

 

Vertaling

[Interview] (made nigga to the grave nigga!) je kunt de liefde niet respecteren, al die getto's en steden... ik hou van jullie. Kop op jullie, het is de thug lord 2Pac ik kom terug voor sho' (maakte nigga naar het graf) harder and harderY'all can't fade me. Y'all can't turn on me don't change on me(this is it) you know what I meanwhat's poppin'all those ghettos all those..what's poppin'only god can judge usI'm riding y'all can't fade me, I'm Ridingmade me #1 you know what I meanand I'm coming back fo' sho'So you can imagine how I feelThat's wrong They try to ban me, cause the brothas makin' noise a lot I tear that asses and the boys Bout to poison the block They got me jocked But now I'm strapped and gettin' hotter Rennend voor de agent, terwijl ik probeer mijn Glock te spannen The war won't stop Dat is waarom ze de muziek willen verbieden Is het je ooit opgevallen dat de politie de muziek niet kan uitstaan? Als je een zwarte man ziet met een Mexicaan We kunnen allemaal weer vrede hebben op de sets Geef een shout-out aan mijn homies in de Pen', ze proberen ons beneden te houden 'fore we clown everytime we hit the Top-10 dus waarom vertellen mensen mij dat ik verkeerd ben om te doen wat ik doe, ik ben een reflectie van de gemeenschap. Brothas praten een hoop onzin, maar dat is nadat je weg bent. Omdat ze bang voor je zijn in een fysieke vorm. Vogelvrij in zijn eigen woorden, ze worden gewoon bediend. Stuck out on a block out when the drama occurs Broeders praten een hoop onzin, maar dat is nadat je weg bent Omdat ze bang zijn voor je in fysieke vorm Outlaw in his own Words, they just get served Stuck out on a block out when the drama occurs [Verse 2: 2Pac] Once again it's yo friend out of Oakland Hopin' they keep the hip-hops clubs open Now we can fight and let 'em close [?] We kunnen vrede hebben en zo controleren we ze Niemand krijgt betaald, het is een verdomde schande. Waarom gangbang brothas in dezelfde bende de veiligheid de schuld geven Cause they lettin' it off, brothas come to have fun But they settin' it off Een keer maken ze het erger als ze ons zweten Stuur een leger van varkens om ons te komen halen So I'm runnin' out of time, and it's cool, down with my (homeboy put it down) [Hook: Young noble] Brothas praten een hoop onzin, maar dat is nadat je weg bent Omdat ze bang voor je zijn in een fysieke vorm. Outlaw in zijn eigen woorden, ze worden gewoon bediend Stuck out on a block out when the drama occurs Broeders praten een hoop onzin, maar dat is nadat je weg bent Omdat ze bang zijn voor je in fysieke vorm Outlaw in zijn eigen woorden, ze worden gewoon bediend Stuck out on a block out when the drama occurs [break] [Interview 2] Je weet wat ik bedoel, er doorheen gaan, proberen omhoog te komen. En dan word je 5 stappen terug getrokken, dan ga je 8 stappen verder en trek je 18 stappen terug. Voor mij is het niet persoonlijk want ze maken het allemaal mee. Het enige wat het voor mij anders en origineel maakt is dat mensen het van begin tot eind kunnen zien. Je ziet die van mij elke keer als ik denk dit is het en ik ga er helemaal voor om dat te verslaan en ik win of ik verlies dan kom ik in de volgende en het is nog erger. Het is net de schemerzone. Het is als een kwade, onstopbare shit die me niet laat gaan. Ik wilde uit het spel stappen. Ik probeer uit het spel te stappen en ze willen mijn geheugen bevuilen. Ze willen alles vervuilen waar ik voor gewerkt heb. Ik heb het gevoel dat wat in het donker gedaan is, aan het licht zal komen. Wat is het probleem? - Ze veranderen van houding. Het is niet zo ziek als het was. Ik kan niet vooraan staan. Het heeft me vertraagd. Wat er door mijn hoofd ging was, 'verdomme ik ben geraakt', ik kon niet geloven dat ik ooit geraakt kon worden. Daarom val ik aan zoals ik doe, want ik ben een generaal en ik ben een slimme generaal en ik val geen blinde soldaat aan. Het voelt alsof ik het voor hiphop doe, alles wat ik doe is mij eruit halen. Nee, we nemen het persoonlijk. en mijn keuzes zijn al gemaakt zelfs als ik ze wil veranderen dus zo weet ik wie me neerschoot, wat er gebeurde en alles wat ze kwaad maakten want ik weet wat er gebeurde ik voel me alsof wat in het donker werd gedaan aan het licht zal komen De geheimen waar iedereen achter zal komen en waar ik geen hater over hoef te spelen... zullen uitkomen en je zult het zelf ontdekken en je zult weten waarom ik het deed. Maar het is een spel. Het is het spel van het leven, win ik of verlies ik? Ik weet dat ze op een dag het spel stoppen maar ik moet zoveel mogelijk plezier hebben en zo vaak mogelijk rond het bord gaan als ik kan voordat het mijn beurt is om te vertrekken (wat! Makaveli in zijn eigen woorden Wat!, Outlaw in zijn eigen woorden Wat! Wat!) Outlaw