Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac Songtekst: never had a friend like me (nu mixx)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac - never had a friend like me (nu mixx) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never had a friend like me (nu mixx)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never had a friend like me (nu mixx) .

Origineel

[Verse 1] See, at night I watch the sky I take another breath I smoke my Newport to the butt Like it's the last motherfucker left Just me and you evading enemies Let you get my last shot of Hennessy Ain't never had a friend like me Remember memories so vividly Was once a little dust kicker now becomes a G Who can I call when they all fail Collect calls to my dogs from the county jail Sending me mail Heard the block's in the same shape Ain't nothing changed Niggas slangin' at the same place The same faces Suppose to always hate our foes This lifestyle lives forever Watch the game unfold Shedding crocodile tears, just got life plus And you wonder if these white judges like us Just stay strong, we'll appeal, nigga, you'll be free Down with ya to the very end 'Cause you ain't never had a friend like me [Chorus] I'm down for you so ride with me My enemy's your enemy 'Cause you ain't ever had a friend like me Nobody knows where we'll be My enemy's your enemy 'Cause you ain't never had a friend like me I'm down for you so ride with me My enemy's your enemy 'Cause you ain't ever had a friend like me Nobody knows where we'll be My enemy's your enemy 'Cause you ain't never had a friend like me [Verse 2] How can I be blamed? Forgive me, Lord, I'm insane In search of fame, won't hurt to change Following the foot steps of past dealers Equipped with Ski masks, no witnesses as we blast squealers And now they feel us in this act of war More casualties, no survivors Any man that defies, quickly dies 'cause we riders In my quest for chips We wear vests, equipped with automatic fire We reply when my enemies trip Me and you against the nation Whispering while we conversatin' 'Cause niggas died over information How much more can we take Expect us all to wait The world ain't ready for us yet so let's make Clinton pay They never wanted us to make it Everything that we possess, we had to fight and take it I think the president is smokin' weed, bumpin' this beat Makin' a livin' out of my misery 'Til he got a friend like me [Chorus] I'm down for you so ride with me My enemy's your enemy 'Cause you ain't ever had a friend like me Nobody knows where we'll be My enemy's your enemy 'Cause you ain't never had a friend like me I'm down for you so ride with me My enemy's your enemy 'Cause you ain't ever had a friend like me Nobody knows where we'll be My enemy's your enemy 'Cause you ain't never had a friend like me [Verse 3] Promise to visit I know it's rough in your cell Receiving mail to the county jail This is hell When I was younger I could picture livin' In luxury So how the fuck did I end up in prison Fuckin' snitches They got me crossed by my own side I found him by his self No drama, he alone die, nobody cry Should have never testified You got my nigga 25 So now I sacrifice your life Help to separate me and my dog Broken ties, why the fuck should I let you live When I'm dead inside? Rapid fire my delivery I'm bustin' at they whole crew Nigga, remember me Hit up my Outlawz set Then throw my pistol in the ocean Ditch my ski mask And get to straight coastin' It's visitin' day at San Quentin Always there to see your closest roaddog 'Cause you ain't ever had a friend like me [Chorus] I'm down for you so ride with me My enemy's your enemy 'Cause you ain't ever had a friend like me Nobody knows where we'll be My enemy's your enemy 'Cause you ain't never had a friend like me I'm down for you so ride with me My enemy's your enemy 'Cause you ain't ever had a friend like me Nobody knows where we'll be My enemy's your enemy 'Cause you ain't never had a friend like me Come after us, best be complete My enemy's your enemy 'Cause you ain't ever had a friend like me Nobody knows where we'll be My enemy's your enemy 'Cause you ain't never had a friend like me Come after us, best be complete My enemy's your enemy 'Cause you ain't ever had a friend like me Nobody knows where we'll be My enemy's your enemy 'Cause you ain't never had a friend like me [Outro] Right! You ain't ever had a friend like me

 

Vertaling

[Vers 1] Zie, 's nachts kijk ik naar de hemel I take another breath I smoke my Newport to the butt Like it's the last motherfucker left Just me and you evading enemies Ik laat je mijn laatste Hennessy shot drinken. Ik heb nog nooit een vriend gehad zoals ik Herinneringen zo levendig Was ooit een kleine stofschopper nu wordt het een G Wie kan ik bellen als ze allemaal falen Collect calls to my dogs from the county jail Me post sturen Hoorde dat het blok in dezelfde vorm is Er is niets veranderd Niggas slangin' at the same place Dezelfde gezichten We worden verondersteld altijd onze vijanden te haten. Deze levensstijl leeft voor altijd Kijk hoe het spel zich ontvouwt Krokodillentranen vergietend, net levenslang gekregen En je vraagt je af of deze blanke rechters ons mogen Blijf sterk, we gaan in beroep, nigga, je zult vrij zijn Tot het einde bij je Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad [refrein] Ik ben voor jou dus rij met me mee Mijn vijand is jouw vijand Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad Niemand weet waar we zullen zijn Mijn vijand is jouw vijand Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad Ik ben er voor je, dus rij met me mee Mijn vijand is jouw vijand Cause you ain't ever had a friend like me Niemand weet waar we zullen zijn Mijn vijand is jouw vijand Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad [Verse 2] Hoe kan ik de schuld krijgen? Vergeef me, Heer, ik ben krankzinnig Op zoek naar roem, het kan geen kwaad om te veranderen In de voetstappen van vroegere dealers Uitgerust met Ski maskers, geen getuigen als we piepers opblazen En nu voelen ze ons in deze oorlogsdaad Meer slachtoffers, geen overlevenden. Elke man die zich verzet, sterft snel, want wij zijn de ruiters. In mijn zoektocht naar chips dragen we vesten, uitgerust met automatisch vuur Wij antwoorden wanneer mijn vijanden struikelen Jij en ik tegen de natie Fluisterend terwijl we converseren 'Omdat negers stierven voor informatie Hoeveel meer kunnen we nog verdragen Verwacht dat we allemaal wachten. De wereld is nog niet klaar voor ons, dus laten we Clinton betalen. Ze hebben nooit gewild dat we het zouden maken. Alles wat we bezitten, hebben we moeten bevechten en nemen. I think the president is smokin' weed, bumpin' this beat Makin' a livin' out of my misery 'Til he got a friend like me [Chorus] Ik ben er voor je, dus rij met me mee Mijn vijand is jouw vijand Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad Niemand weet waar we zullen zijn Mijn vijand is jouw vijand Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad Ik ben er voor je, dus rij met me mee Mijn vijand is jouw vijand Cause you ain't ever had a friend like me Niemand weet waar we zullen zijn Mijn vijand is jouw vijand Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad [Verse 3] Promise to visit Ik weet dat het zwaar is in je cel Post ontvangen in de gevangenis Dit is de hel Toen ik jonger was kon ik me voorstellen dat ik leefde In luxe. Dus hoe ben ik in godsnaam in de gevangenis beland? Klote verklikkers Ze hebben me door mijn eigen kant laten kruisen. Ik vond hem zelf. Geen drama, hij ging alleen dood, niemand huilde. Ik had nooit moeten getuigen. Je hebt mijn nigga 25 Dus nu offer ik je leven Help om mij en mijn hond te scheiden Gebroken banden, waarom zou ik je verdomme laten leven Als ik dood ben van binnen? Rapid fire my delivery I'm bustin' at them whole crew Neger, herinner je mij Hit up my Outlawz set Gooi dan mijn pistool in de oceaan Gooi mijn skimasker weg And get to straight coastin' Het is bezoekdag in San Quentin Always there to see your closest roaddog Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad [Chorus] I'm down for you so ride with me Mijn vijand is jouw vijand Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad Niemand weet waar we zullen zijn Mijn vijand is jouw vijand Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad I'm down for you so ride with me Mijn vijand is jouw vijand Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad Niemand weet waar we zullen zijn Mijn vijand is jouw vijand Omdat je nooit een vriend als ik hebt gehad Kom achter ons aan, wees compleet Mijn vijand is jouw vijand 'Cause you ain't ever had a friend like me Niemand weet waar we zullen zijn Mijn vijand is jouw vijand Cause you ain't never had a friend like me Kom achter ons aan, wees compleet Mijn vijand is jouw vijand 'Cause you ain't ever had a friend like me Niemand weet waar we zullen zijn Mijn vijand is jouw vijand 'Cause you ain't never had a friend like me [Outro] Juist! Je hebt nog nooit een vriend als ik gehad