Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 2pac Songtekst: out on bail

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 2pac - out on bail ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out on bail? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 2pac! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 2 van 2pac en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out on bail .

Origineel

[Intro] Oh I posted bail? I'm out this motherfucker? I can go?! Aw, fuck y'all! Ay fuck the judge! Fuck the motherfuckin' district attorney, the prosecutor And fuck you motherfuckers in the jury box, fuck all y'all! Cause I'm out on motherfuckin' bail Y'all ain't never gon' see me in this motherfucker again! Drop that shit L G Let these ol' punk-ass bitches know how we runnin' this shit for the '94 Niggas ain't goin' back to court, you stank ass bitches [Verse 1] I'm stuck in jail, the D.A.'s tryin' to burn me I'd be out on bail, if I had a good attorney Want to label me a criminal and cuff me up Got a pocket full of money so they rough me up - I ain't trippin' In the county and I'm mad as fuck Got a record so they put me with the baddest bunch Everybody wanna talk cause I'm rappin', they askin' me what happened Is it true you did a flick with Janet Jackson? I can't sleep! they takin' Polaroids And I'm tryin' to use the phone, but they makin' noise Man I wish I had my Glock, cause it's major I'm makin' shanks out the plastic in razors These motherfuckers won't leave me alone, that's my word 'Bout to turn a violation to a motherfuckin' murder I'm makin' co-llect calls to my ol' bitches Send mo' pictures, and make me some mo' riches To all the suckers on the block, talkin' shit while I was locked up Be prepared to get socked up Cause the game is deep, and the fame is brief And you bullshit bitches ain't changin' me I came straight up out the gutter, I was saved from hell And I'm a thug, I was raised in jail, now I'm out on bail [Hook] (Out on bail) You know what fuckin' time it is I'm out on bail (thug life nigga) 50,000 BEYOTCH! I'm out on bail (Out on bail) Hand me some motherfuckin' cold 40's in this bitch nigga Cause I'm out on bail (thug life nigga) Ay pass me my motherfuckin' Rolex Yes bitch, that's a Presidential [Verse 2] I'm stuck in jail, and mad as a bitch I'd be out on bail, if it wasn't for the snitch Runnin' wild through the streets like I'm loco And fuck the punk police and they chokeholds I got no love in my heart cause I'm heartless Mobbin' in the park after dark when I start shit Rippin' up the scene as a teen I was at it, hey And sellin' product to the addicts cause they gotta have it I was a well-known thug and I got a lot of love Hangin' out with the O.G.'s, shootin' up the clubs And momma told me, don't hang with the homies But they got me if they need me, then it's on g Got me sittin' in a cell, a five by seven Will I finally get to go to ghetto heaven? Got my bitches on the outside, writin' me letters And they tell me they love me, and the shit'll get better I don't believe 'em cause I just got the news on the wire Take it how you want it but your picture's on fire I gotta be a player so I stay strong Cause I know that I won't be away long And when I finally do hit the fuckin' streets, I'ma handle this A thug nigga gettin' scandalous, I'm on bail [Hook] (Out on bail) You know what fuckin' time it is I'm out on bail (thug life nigga) 50,000 BEYOTCH! I'm out on bail (Out on bail) Hand me some motherfuckin' cold 40's in this bitch nigga Cause I'm out on bail (thug life nigga) Ay pass me my motherfuckin' Rolex Yes bitch, that's a Presidential [Outro] Motherfuckers tryin', to harass a player Man I ain't goin' for this ol' crazy ol' shit Dealin' with you scandalous bitches Y'all need to pop some of these crooked ass motherfuckin' judges But here go the motherfuckin' fetti, I'm out on bail I'll see you motherfuckers at the next show By the way, where is my bitch? You know, that's that ol' real thug shit Real live thug shit, genuine Y'knahmsayin? I wouldn't waste yo' motherfuckin' time with no bullshit baby Trust me, it's that real shit Talkin' 'bout that shit you can be tellin' your grandkids about y'know? I ran with a thug nigga, believe that This is for my fuckin' nigga 'em and the motherfuckin' boys In case you wonderin', we doin' this shit, hell motherfuckin' yeah An ounce of that shit, sittin' in yo' motherfuckin' lap Now press rewind nigga

 

Vertaling

[Intro] Oh, ik heb borgtocht betaald? Ik ben uit deze klootzak? Ik kan gaan?! Ach, fuck jullie allemaal! Ay fuck de rechter! Fuck de klote officier van justitie, de aanklager. En fuck jullie klootzakken in de jury box, fuck jullie allemaal! Want ik ben op borgtocht vrij. Jullie zullen me nooit meer in deze klerezooi zien! Laat die troep vallen. Laat deze oude punk-ass teven weten hoe we deze shit runnen voor de '94 Negers gaan niet terug naar de rechtbank, stinkende teven. [Verse 1] Ik zit vast in de gevangenis, de D.A.'s proberen me te verbranden Ik zou op borgtocht vrij zijn, als ik een goede advocaat had. Ze willen me als crimineel bestempelen en me in de boeien slaan. Ik heb een zak vol geld, dus ze slaan me in elkaar. Ik ben niet aan het trippen. In de provincie en ik ben zo kwaad als wat Ik heb een strafblad dus zetten ze me bij de slechtste bende Iedereen wil praten omdat ik rap, ze vragen me wat er gebeurd is Is het waar dat je een flick met Janet Jackson hebt gedaan? Ik kan niet slapen! Ze nemen Polaroids En ik probeer de telefoon te gebruiken, maar ze maken lawaai. Man, ik wou dat ik mijn Glock had, want het is te gek. Ik maak scheermesjes van plastic. Deze klootzakken laten me niet met rust, dat beloof ik je Ik sta op het punt een overtreding om te zetten in een moord Ik bel mijn oude teven op om ze te verzamelen. Stuur me meer foto's, en maak me wat meer rijkdom Aan alle sukkels in de buurt, die onzin uitkramen terwijl ik opgesloten zat Wees voorbereid om in de problemen te komen. Want het spel is diep, en de roem is kort En jullie bullshit bitches veranderen me niet Ik kwam recht uit de goot, ik werd gered uit de hel And I'm a thug, I was raised in jail, now Ik ben op borgtocht vrij. [Hook] (Op borgtocht) Je weet hoe laat het is Ik ben op borgtocht vrij. 50.000 BEYOTCH! Ik ben op borgtocht vrij. Geef me wat koude 40's in deze teef, nigga. Cause I'm out on bail (thug life nigga) Geef me mijn Rolex eens aan. Yes bitch, that's a Presidential [Verse 2] Ik zit vast in de gevangenis, en ben zo kwaad als een hoer Ik zou op borgtocht vrij zijn, als het niet voor de verklikker was Runnin' wild through the streets like I'm loco En fuck de punkpolitie en hun chokeholds Ik heb geen liefde in mijn hart want ik ben harteloos Mobbin' in the park after dark when I start shit Rippin' up the scene as a teen I was at it, hey En ik verkocht producten aan verslaafden, want ze moeten het hebben. Ik was een bekende misdadiger en ik kreeg veel liefde Rondhangen met de O.G.'s, de clubs overhoop schieten En mamma vertelde me, hang niet rond met de homies But they got me if they need me, then it's on g Ik zit in een cel, vijf bij zeven. Zal ik eindelijk naar de getto hemel gaan? Ik heb mijn teven aan de buitenkant, die me brieven schrijven En ze vertellen me dat ze van me houden, en dat de shit beter zal worden Ik geloof ze niet, want ik heb net het nieuws van de telegram gekregen. Neem het hoe je het wilt, maar je foto staat in brand Ik moet een speler zijn zodat ik sterk blijf Want ik weet dat ik niet lang weg zal zijn En als ik eindelijk de straat op ga, zal ik dit afhandelen. A thug nigga gettin' scandalous, I'm on bail [Hook] Je weet hoe laat het is Ik ben op borgtocht vrij. 50.000 BEYOTCH! I'm out on bail Geef me wat koude 40's in deze teef, nigga. Cause I'm out on bail (thug life nigga) Geef me mijn Rolex eens aan. Yes bitch, that's a Presidential [Outro] Motherfuckers tryin', to harass a player Man ik ga niet voor deze oude gekke oude shit Dealin' with you scandalous bitches Jullie moeten allemaal een paar van die kromme rechters neerschieten. Maar hier gaat de klote fetti, ik ben op borgtocht vrij Ik zie jullie klootzakken bij de volgende show Trouwens, waar is mijn teef? Weet je, dat is die oude, echte boevenstront. Echte, echte schurkenstreken. Y'knahmsayin? Ik zou je tijd niet verdoen met onzin, schatje. Vertrouw me, het is die echte shit Praten over die shit waar je je kleinkinderen over kan vertellen, weet je? Ik liep met een thug nigga, geloof dat maar. Dit is voor mijn klote neger en de klote jongens. Voor het geval je het je afvraagt, we doen dit, verdomme, ja. Een beetje van die shit, zit in je klote schoot. Druk nu op rewind nigga